HOROSKOP ZA SUTRA (2. OKTOBAR): Bikovi, vreme je za ozbiljne promene! Device, partner će vam saopštiti lepe vesti!

horoskop
Foto: Dnevne.rs /pixabay
Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Mnogo toga se ne odvija onako kako ste očekivali i dolazi vreme da menjate svoju poslovnu taktiku. Verujete da ćete rešiti sve nesuglasice koje su se pojavile između vas i voljene osobe. Imate pozitivan stav. Prijala bi vam rekreacija.

BIK

Dolazi vreme da promenite svoje radno mesto. Moguće je da ćete sasvim promeniti i zanimanje. Pozitivno se postavljate u komunikaciji sa voljenom osobom što dovodi do poboljšanja odnosa i pomirenja. Bolovi u grlu su mogući.

BLIZANCI

Možete da očekujete manji uspeh na ovom planu. Nalazite rešenje za problem o kojem ste dugo brinuli. Moguće je da vam se ne dopada rutina u koju ste ušli sa voljenom osobom i da tragate za načinom da to promenite. Čuvajte se promaje.

RAK

Potrebno je da se više angažujete ako želite da ostvarite napredak na poslu. Ako ostanete statični takvi će biti i vaši rezultati. Moguće je da svojom krivicom pojačavate nivo nervoze u vezi. Pokušajte malo da spustite gard. Emotivno se ne osećate dobro.

Foto-ilustracija: pixabay.com

LAV

Moguće je da skrećete pažnju na sebe na sasvim pogrešan način. Vreme je da preispitate svoj sistem vrednosti. Imate dobre namere kada je u pitanju osoba koju volite iako ona ne tumači baš uvek vaše ponašanje na taj način. Sve bolje se osećate.

DEVICA

Potrebna vam je bolja organizacija. Imate previše posla i pod velikim ste pritiskom kako bi sve obavili na vreme. Imaćete značajan razgovor sa voljenom osobom i tom prilikom možete rešiti brojne nedoumice koje ste imali. Poslušajte savet lekara.

VAGA

U poslovnom okruženju su mogući manji konflikti jer nemate najbolju komunikaciju sa svojim saradnicima. Moguće je da ne postoje sasvim iste emocije i želje sa vaše i partnerove strane. Nemojte da se zalećete sa očekivanjima. Srčane smetnje.

ŠKORPIJA

Potrebno je da se u komunikaciji sa saradnicima prikažete kao korektna osoba koja je uvek spremna za kompromis. Ukoliko sa voljenom osobom budete ulazili u nove rasprave, možete samo dodatno pojačati tenziju. Problemi sa jetrom.

Foto-ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Rešili ste da pokušate nešto sasvim drugačije i da nađete radno mesto u sklopu struke kojom se do sada niste bavili. Potrebno je da malo bolje razmislite o svojim emotivnim potrebama ako želite da ostvarite sreću i zadovoljstvo. Preopterećeni ste obavezama.

JARAC

Moguće je da razmišljate o novoj pozajmici ili kreditu što zapravo i nije najbolje rešenje za vaš problem. Voljena osoba očekuje od vas da joj pokažete svoje emocije. Pitanje je da li vi možete da odgovorite tom izazovu. Skloni ste depresiji.

VODOLIJA

Moguće je da delujete veoma konfuzno u komunikaciji sa svojim poslovnm okruženjem i da saradnici ne znaju da li mogu da računaju na vas. Nemojte da tragate za novim razlozima da pojačate konflikt sa partnerom. Problemi zbog nadutosti u stomaku.

Foto-ilustracija: pixabay.com

RIBE

Moguće je da malo preterujete kada sebi dodeljujete razne epitete i da ne delujete baš uverljivo. Sa voljenom osobom pokušavate da stvorite sasvim skladne odnose i atmosferu u kojoj ćete oboje biti srećni i zadovoljni. Izbegavajte izloženost stresu.

(Dnevne.rs /Telegraf /Ruža Ružanović. astrousluge.com)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*