HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Pogledajte kako su Amerikanci „rešili“ test iz geografije

mapa
Amerikancima je kao mini test dato da probaju da napišu imena evropskih zemalja. Ono što je potom od toga ispalo postalo je hit i na Internetu i na društvenim mrežama.

Kada pogledate njihove „radove“ imate utisak kao da su čak i one što su pogodili, pogodili sasvim slučajno. Uglavnom su znali gde je Velika Britanija, Francuska i Španija. Rusiju su često mešali sa nekadašnjim SSSR, ali su barem znali da je tamo hladno. Ima i onih koji su bliski istok i Rusiju povezivali sa čuvenim filmskim likom Boratom.

Balkanske zemlje su za njih bile prava enigma. Od toga da se „svima nama izvinjavaju što nemaju pojma“ do toga da jedino što su umeli da napišu je to da je ovde bilo ratno stanje.

Pošto slika govori više od hiljadu reči, puštamo vas da sami procenite koliko je bilo njihovo znanje odnosno neznanje.

18 Comments on HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Pogledajte kako su Amerikanci „rešili“ test iz geografije

  1. Одговори су више него добри. Изнад очекивања. А мене занима колико европљана укључујући и нас би знало где се на мапи налази која америчка држава. Ипак су они доминантна нација: ми гледамо више њихове филмове и слушамо музику него што они прате европске трендове.

  2. Bili i ostali tupsoni… Od njihove pameti šta svet ima da pamti kao dobrobit, ili bar kao pravo poznavanje, obrazovanje…Znaju za hamburger i koka kolu, u džepovima dolari bez pokrića, a u karakteru otimačina…Eto to su ameri, namerno napisano sa malim slovom a, jer veliko ne zaslužuju…

  3. Ovo je poprilicno dobro,mnogo bolje nego sto sam mislio.Bilo bi sad dobro da pogledamo kako Srbi resavaju isti ovaj test,ja ne verujem da bi bili bolji.

  4. Imam 12 godina i znam da nacrtam politicku i fizicku kartu sveta i sve glavne gradove.
    Oni ni ne znaju imena drzava Evrope ,a imaju mapu!

  5. Srdacan Pozdrav svima,pre sega nisu oni zatucani nego rastu u takvoj okolini gde uce kako uce gde upijaju kako upijaju i veruju u sta hoce kao i svako drugi bice.Da su pomalo umobolno kao i katolici inace to je tacno jer oi malo vise stavljaju i materijalizuju vise je covek ispred boga materijalno ispred duhovnog.Zalosno je sto smo mi zatucani kao stoka i gordi ne damo nista na sebe i ne zelimo nista novo cutite srbi stoko i trpite ja sam Srbin rodoljub ali cutim i trpim nikog ne davim pesimizmom e zato dragi moji ne ispravljajte tudje nego svoje i menjamo se kao ljudi inace se gasimo brzo kao i ljudska rasa sto se vec poprilicno u gasila…A vi samo jurite sojke,pite pivo,mastajte o parama i kukajte,Pozdrav !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*