GLUMICA TANJA BOŠKOVIĆ JE ODUVEK BILA LEPOTICA, A TEK KADA VIDITE NJENU ĆERKU… (FOTO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
glumica
Foto: printskrin
Glumica Tanja Bošković decenijama važi za jednu od najlepših dama sa javne scene. Dama prefinjenog izgleda, harizme i neodoljivog šarma bila je miljenica mnogih reditelja i imala bezbroj zapaženih uloga kako na TV, tako i u pozorištu.

A, da je lepota nasledna, govori i činjenica da je njena ćerka Lana Karaklajić „kopija“ slavne glumice.

– Davno sam ih vaspitavala, sad su odrasli ljudi. Đole je otišao u Ameriku i oženio se. To je želeo i neka se sad bori. I sama sam bila na tom putu, a odustala sam jer se nisam snašla.

Lana je sama izabrala glumu, a danas ja učim od nje, jer su njene ideje dragocene i njen ugao gledanja na život je potpuno drugačiji i svež – rekla je ranije glumica.

Lana je pristala da igra u prvom srpskom 3D filmu „Peti leptir“ zajedno sa majkom i zbog toga što pored nje u filmu igraju i mladi glumci – Marko, sin Miše Janketića, i Mina, ćerka Marka Nikolića.

Tanja priznaje da sanja da zajedno igra sa ćerkom, ali je svesna da će do toga teško doći jer to Lana izbegava. Prošlog leta njih dve su snimale 3D film „Peti leptir“, ali nisu imale zajedničke scene. Čuvena glumica shvata ćerkinu potrebu da ima odvojenu karijeru.

Lana Karaklajić
LANA KARAKLAJIĆ • FACEBOOK / FACEBOOK

– Mislila da Lana neće hteti ni da čuje da igra u „Petom leptiru“ u kojem ja igram, ali reditelj ju je ubedio. U boga se uzdam da će mi ispuniti želju i dati priliku da zajedno igramo u istom kadru – iskrena je Tanja.

(Dnevne.rs /Izvor: pulsonline.rs)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone