EMOTIVNA ISPOVEST PROSLAVLJENOG FUDBALERA: Sve je super, ali ŽIVOT je nešto sasvim drugo

fudbal
Foto: Printcreen/youtube
Mijatović u intervjuu za Nedeljnik govori o svemu, od prvog dogovora sa Hajdukom i prelaska u Partizan, preko susreta sa realnošću u Valensiji, pa do pokoravanja Evrope u Real Madridu… Prisetio se, naravno, i čuvene prečke na SP u Francuskoj, bombardovanja.

“Sad ću biti krajnje iskren i mislim da ovo nikad nisam pričao”, rekao je čuveni fudbaler Predrag Mijatović na pitanje Branka Rosića kako se nosio sa činjenicom da je osvojio sve, igrao u vrhunskim timovima, bio kao stranac direktor najvećeg kluba na svetu, a opet važi za nekog ko je ostao tako normalan čovek na zemlji.

[adsenseyu4]

“Nikada nisam konkretno odgovorio na ovo pitanje ali sad ću odgovoriti. Odgovoriću sa distance i svega što se dešavalo u životu svakog od nas. U nekoj mojoj najvećoj fudbalskoj slavi, kad sam bio u zenitu, a to je od 1994. do 1999, sve je išlo odlično i što se tiče profesije osećao sam se moćno. Istovremeno, bolest moga sina me je stalno vraćala na zemlju, u normalu. Išlo je kroz glavu: ‘Vau, kako ti to dobro radiš i kako ti daješ te golove, pa gde je tebi kraj, druže?’ Znaš kad ti krene i pomisliš, i to se svima događa u zenitu, pa dođe otprilike ono: ‘Sad da se popnem na ovu zgradu, možda bih mogao i da letim.’ Toliko se dobro i moćno osećaš.

Kad god bi počela da mi kroz glavu prolazi ta euforija i ludilo navijača, moj sin, pokojni Andrej, imao je neku krizu. Često je završavao u bolnici i to su bile opomene. Opomene u smislu: “Sve je to super, bato. Sve ti, druže, dobro radiš, ali život je nešto potpuno drugo.” I mislim da mi je sin bio balans da shvatim šta je život. Da život nije samo segment neke karijere. Ta nemoć da pomognem svom detetu, a pomoći nema”, ispričao je Peđa Mijatović u opširnom razgovoru za Nedeljnik, u kom je govorio o celoj svojoj karijeri. Mijatović u intervjuu govori o svemu, od prvog dogovora sa Hajdukom i prelaska u Partizan, preko susreta sa realnošću u Valensiji, pa do pokoravanja Evrope u Real Madridu…

Kraj prvog dela intervjua sa Predragom Mijatovićem.

(Dnevne.rs/Izvor:Nedeljnik.rs)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*