Dnevni horoskop za ponedeljak, 15. 06.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
znak
Šta su vam zvezde pripremile za danas? Osmeh na lice, jer vam se smeši lep dan!
OVAN

Karijera: Povedite računa o tome šta govorite na poslu. Ponekad se ugrizite za jezik i ne sukobljavajte se sa kolegama bez preke potrebe. Neočekivani sitniji dobitak u toku dana.

Ljubav: Partner će vas prijatno iznenaditi danas, biće neuobičajeno dobar i fin. Ako ste sami, u najskorije vreme očekujte udvaranje osobe koju do sada niste poznavali.

Zdravlje: Smetaju vam vrućine. Unosite više tečnosti i izbegvaajte preterano izlaganje suncu.

BIK

Karijera: Dobre ideje koje ste imali u prethodnom periodu konačno će dati rezultate. Morate da budete „ratoborniji“ i da se više borite za sebe. Zvezde će vam otvoriti vrata, ali pre toga morate da s potrudite. Ništa neće doći samo od sebe.

Ljubav: Raspoloženi ste i emotivno ispunjeni ovih dana. Često flertujete, a to vam daje više samopouzdanja i bolje se osećate u svojoj koži! Zato, samo napred!

Zdravlje: Izbegavajte tešku hranu, problemi sa varenjem.

BLIZANCI

Karijera: Danas prihvatite poslovne sugestije svojih iskusnih kolega. Njihov savet vam može pomoći da napredujete. Čuvajte se nenadanih troškova.

Ljubav: Danas vas očekuje lepa poruka od osobe iz prošlosti. Dan je ispunjen visokim emotivnim nabojem, nežniji ste nego obično.

Zdravlje: Moguća prolazna nervoza.

RAK

Karijera: Budite strpljivi, finansijska situacija će uskoro postati bolja. Moguće je da će vam neko ponuditi honorarni posao, obavezno prihvatite, čak iako ste preopterećeni. Koristiće vam nova poslovna poznanstava.

Ljubav: Usamljeni ste i prazni već nekoliko dana. Otvoreno recite partneru šta vas muči, problemi neće nestati sami od sebe. Isplanirajte romanitičan izlazak u dvoje, ako ste zauzeti, a ako ste slobodni izađite na sastanak sa osobom koja vam možda i nije simpatična na prvi pogled.

Zdravlje: Hitno bi trebalo da se oslobodite stresa. Fizički se aktivirajte ili meditirajte.

LAV

Karijera: Uzbudljivi događaji vas čekaju na poslovnom planu. Ne plašite se promena, jer svaka promena ja dobra, čak i ona na loše. Nova iskustva, nove lekcije – sve je to deo života.

Ljubav: Morate napraviti prvi korak u vezi sa osobom koja vam se dopada, sada je pravo rešenje za to. Vi ste Lav, kada je vama, pobogu, falilo samopouzdanja i hrabrosti?

Zdravlje: Posetite zubara.

DEVICA

Karijera: Ponekad se strpljenje ne isplati. Budite direktni i recite šefu šta vam smeta i šta želite da promenite. Zvezde navijaju za vas, ako ste vredno radili – trud će se isplatiti.

Ljubav: Često drugima dajete ljubav i brigu, a sada vama fali ista. Nije sve tako crno, jer zvezde kažu da vam se smeši nova ljubav. Budite otvoreni i optimistični i ubrzo će stići partner vaših snova!

Zdravlje: Dobro se osećate, ali čuvajte se hronične neispavanosti.

VAGA

Karijera: Ulenjili ste se, što kolege neće dobro prihvatiti. Uzmite slobodan dan, odmorite, pa nastavite punom parom. Niko ne voli zabušante.

Ljubav: Poradite na odnosu sa partnerom. Često ste u kontaktu, ali isplanirajte zanimljviije zajedničko vreme – monotonija može da uništi vezu. Zaboravite na stare ljubavi, od „oživaljavanja“ istih nema „vajde“.

Zdravlje: Vreme je za odmor i „reset“, drage Vage!

ŠKORPIJA

Karijera: Samo vam je novac u glavi. S jedne strane to je dobro, ali s druge gubite interesovanje za stvari koje vam ne donose finansijsku motivaciju. Ponekada se isplati i ono nenaplativo, samo na druge načine.

Ljubav: Fokusirajte se na osobu koju želite, imajte dobre misli i ona će pasti na vas ubrzo. Ipak, izbegavajte nerealna očekivanja. Nije trenutak da sada upoznate životnog partnera.

Zdravlje: Problemi sa koncentracijom i pažnjom.

STRELAC

Karijera: Uspeh, uspeh, uspeh… To je ono što vas opisuje ovih dana. Dobre ideje, zalaganje, aktivnost, sreća – sve je na vašoj strani! Naravno, s tim dolazi i finansijski uspeh.

Ljubav: I na ljubavnom planu ide na bolje. U centru ste pažnje suprotnog pola – zračite šarmom i optimizmom. Prihvatite udvaranje osobe koja jdugo pokušava da dobije prolaz kod vas.

Zdravlje: Zdravije se hranite i izbegvajte velike količine alkohola.

JARAC

Karijera: Depresivan period na poslu, ali neka vas to ne osujeti u radu. Uskoro će stvari krenuti na bolje. Povedite računa kome i koliko verujete.

Ljubav: Držite distancu od partnera, a to je pogrešno. Na taj način nimalo ne napredujete. Otvorite se i pokušajte da pokažete više interesovanja za budućnost vašeg odnosa.

Zdravlje: Dobro se osećate.

VODOLIJA

Karijera: Neobični ste kolegama, pa ste često na meti ogovaranja. Neka vas to ne pokoleba u radu i predlozima. Furajte svoj fazon i verujte u sebe. Sa finansijama nećete imati problema u narednom periodu.

Ljubav: Skloni ste kritiziranju i svđaa već nekoliko dana, ali negativnim stavom privlačite uporno negativne događaje. Vreme je za promenu ponašanja, pa će se i okolnosti promeniti. Iritirate partnera.

Zdravlje: Trčajte, šetate ili plivajte. Definitivno je vreme da popravite kondiciju.

RIBE

Karijera: Standardni dani na poslu. Bez većih promena, talasanja ili puno rada. Dobro vam je došao takav period, jer ćete uskoro morati da zapnete!

Ljubav: Neočekivani susret i lepi kontakti danas. Dugo nista imali ovako dobar period u ljubavi.

Zdravlje: Osetljivi ste na sparno vreme. Potražite rashlađenje na gradskim kupalištima.

(astro /dnevno.rs)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*