DANAS JE TIHA PATNJA MNOGIH DEVOJAKA: Nekad stidljivi, mali plavušan, a sad na njegove fore padaju sve žene u Srbiji! (FOTO)

glumac
Foto: Instagram/kalinic.milan72
Čuveni šarmer poznat je po svojim duhovitim doskočicama, koje nas redovno zasmejavaju

Jednog od najpoznatijih televizijskih voditelja u Srbiji gledali ste u raznim fazama i ulogama, a sada možete da vidite i kako je izgledao u detinjstvu, kao preslatki, maleni plavušan. Boju kose, doduše, ni kao odrastao čovek nije značajno promenio. 

Ovaj čuveni šarmer rođen je 21. septembra 1972. u Beogradu. Završio je, davnih dana, akademiju za pilote, ali je ipak odlučio da se bavi glumom. Diplomirao je 1999, u klasi Ivana Bekjareva.

Ubrzo je, međutim, postao TV voditelj, i vremenom je to zanimanje postalo dominantno u njegovoj karijeri. U toj ulozi smo ga prvo upoznali u beskrajno šarmantnoj emisiji “Leteći start“, koju je vodio zajedno sa Anom Grubin.

voditelj-glumac
Foto-arhiva

Posle niza projekata u kojima je učestvovao, u poslednje vreme je najviše angažovan kao voditelj emisije “Pinkove zvezde” na TV Pink. Kad smo već kod naziva pomenute emisije – on je veliki navijač Crvene zvezde.

Sigurno ste pogodili – plavokosi mališan sa slike je Milan Kalinić!

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

1 Comment on DANAS JE TIHA PATNJA MNOGIH DEVOJAKA: Nekad stidljivi, mali plavušan, a sad na njegove fore padaju sve žene u Srbiji! (FOTO)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*