ŽENE, DEVOJKE OBAVEZNO PROBAJTE: Sa ovim trikom CELULIT nestaje za 60 sekundi

žena
Foto: Dnevne.rs/pixabay
Vreli letnji dani su nam konačno stigli, ali produžena zima sa sobom nosi uvek isti problem – nismo na vreme počele da vežbamo, pa sad ne možemo ponosno da obučemo šorts ili kratku suknju, zbog ženskog neprijatelja broj jedan – celulita.

Na sreću, ne morate da čekate mnogo  – postoje tri 3 ekspresna rešenja za prikrivanje celulita, koji deluju bukvalno za 60 sekundi!

Iskoristite ove trikove kad treba da obučete kratku odeću, ali se što pre bacite na vežbanje i pravilnu ishranu, kako biste dobili dugotrajno rešenje:

SEĆATE LI SE PRIVREDNIKA IZ CRNE GORE KOJI JE RADNICIMA UPLATIO ODMOR NA SEJŠELE? Sada radi još bolju stvar

1. Lak za kosu
Nabavite lak za kosu sa visokim stepenom učvršćivanja i isprskajte po butinama, odnosno delovima zahvaćenim celulitom. Nakon nanošenja laka, stojte uspravno i ne pomerajte se dok se lak u potpunosti ne osuši. Trebalo bi da osetite kako vam se koža zateže.

[adsenseyu4]

Caka je u tome što se sjaj od laka prelama na svetlu, što će takođe vizuelno da sakrije ružne rupe i neravnine. Lakom za kosu možete da učvrstite i opuštenu kožu na rukama!

2. Sredstvo za potamnjivanje kože
Celulit je se najviše vidi na svetloj koži. Što je koža tamnija, to će se celulit manje videti, pa u ove svrhe možete da iskoristite sprejeve i kreme za samopotamnjivanje. Pazite samo da boja ne bude previše tamna, da se ne bi suviše razlikovala od ostatka tela.

3. Hladan tuš
Možda niste znali, ali hladna voda i te kako zateže kožu! Tuširajte se onoliko hladnom vodom koliko možete da izdržite, a bar 5 minuta tuširajte područje tela zahvaćeno celulitom što hladnijom vodom. Efekat će vas ostaviti bez teksta!

voda
Foto: publicdomainpictures.net

SAMOHRANA MAJKA DOBILA OTKAZ U NIS-u: „Rekli su mi da oni nisu firma za SOCIJALNE SLUČAJEVE“

(Dnevne.rs/Izvor:Stil.Kurir.rs)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*