Otkriće dr. Jeremy Maoa – ZBOGOM ZUBNIM PROTEZAMA: Evo kako da vam ,uz pomoć matičnih ćelija, za samo 9 nedelja izrastu NOVI ZUBI!? (INFO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
kutnjaci
Foto: printskrin
Otkriće dr. Jeremy Maoa sa Columbia University, po svemu sudeći, nova je senzacija i revolucionarno otkriće u medicini, a posebno u stomatologiji. On je nedavno objavio rezultate svoga istraživanja za regeneraciju zuba.

Otkrio je nešto neverovatno…

Uz pomoć skele za zube koja sadrži matične ćelije iz organizma, koristio je svoju DNK i uspeo regenerisati nove zube, piše “Aura”.

Uz pomoć matičnih ćelija dr. Maoa iz SAD-a tvrdi da će novi zubi narasti za svega – 45 dana!

Ovo otkriće moderne tehnologije obećava svetlu budućnost u stomatologiji i čovečanstvo uopšte.

Moderna tehnologija i metoda dr. Maoa daje šansu da se u usnoj šupljini ponovo razviju i izrastu novi zubi i to u roku od devet nedelja.

dentures

Jednostavno rečeno, matične ćelije iz vašeg tela se koriste za zamenu nedostajućih zuba. Zatim, zub postaje jedno sa okolnim tkivom.

Voditeljka RTS-a rekla devojci u kolicima: „I letiš, i trčiš, i skačeš, i plivaš“, a onda joj je Milica vrhunski odgovorila!

To je tako jednostavno. To će poboljšati proces regeneracije i to će uzrokovati prilično brz oporavak – objašnjava dr. Jeremy Maoa sa Columbia University.

(Dnevne.rs /Izvor: aura)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*