KONAČNO: Zbogom ZUBNIM PROTEZAMA, otkriveno kako da vam za samo 9 nedelja izrastu NOVI ZUBI! (INFO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
kutnjaci
Foto: printskrin
Otkriće dr. Jeremy Maoa sa Columbia University, po svemu sudeći, nova je senzacija i revolucionarno otkriće u medicini, a posebno u stomatologiji. On je nedavno objavio rezultate svoga istraživanja za regeneraciju zuba.

Otkrio je nešto neverovatno…

Uz pomoć skele za zube koja sadrži matične ćelije iz organizma, koristio je svoju DNK i uspeo regenerisati nove zube, piše “Aura”.

Uz pomoć matičnih ćelija dr. Maoa iz SAD-a tvrdi da će novi zubi narasti za svega – 45 dana!

 

 

Ovo otkriće moderne tehnologije obećava svetlu budućnost u stomatologiji i čovečanstvo uopšte. Moderna tehnologija i metoda dr. Maoa daje šansu da se u usnoj šupljini ponovo razviju i izrastu novi zubi i to u roku od devet nedelja.

dentures

Jednostavno rečeno, matične ćelije iz vašeg tela se koriste za zamenu nedostajućih zuba. Zatim, zub postaje jedno sa okolnim tkivom. To je tako jednostavno. To će poboljšati proces regeneracije i to će uzrokovati prilično brz oporavak – objašnjava dr. Jeremy Maoa sa Columbia University.

(Dnevne.rs /Izvor: aura)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*