Kineski i ruski iscelitelji: Ako vas muče bolovi stavite foliju na bolno mesto!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
zena
Ako vas muče bolovi u vratu, leđima, ramenima, kolenima, ili imate bol u peti koji onemogućava da se oslonite na nju, možete da stavite na bolno mesto foliju

Pokazalo se da je obična aluminijumska folija pogodna ne samo za pripremu hrane u rerni i uvijanje ostataka hrane, već i za lečenje bolesti.

Ako vas muče bolovi u vratu, leđima, ramenima, kolenima, ili imate bol u peti koji onemogućava da se oslonite na nju, možete dastavite na bolno mesto foliju. Na vaše iznenađenje i sreću, nakon nekog vremena, bolovi nestaju.

Stvar je u tome što biotokovi koji prolaze kroz naš organizam u biološki aktivnoj tački, odražavaju se i vraćaju se natrag na meridijan, odakle su i izašli. To veoma blagotvorno deluje na oboleli organ, sa kojim je ovaj meridijan povezan. Na ovaj način lako se odstranjuju problemi, bolovi koji su vam poprilično dosadili. Ovaj zanimljiv način lečenja odavno se praktikuje od strane kineskih i ruskih iscelitelja, a opisan je i u delima psihoterapeuta Vilhelma Rejha, učenika Frojda.

Uzima se obična aluminijumska folija, stavlja se na bolno mesto i pričvršćuje se (recimo, flasterom).
Lečenje folijom se primenjuje kod svih vrsta bolova: u vratu (vratna osteohondroza), leđima, rukama, nogama, zglobovima, kod išijasa, reumatoidnog atrtritisa, petnog trna, naslaga soli. Na isti način leče se čakpostoperativni ožiljci na mestu hirurškog reza. Postižu se i dobri rezultati u lečenju gihta. Veliki prst umotava se folijom i pričvršćuje se zavojem.

Kineski iscelitelji sprovođenje terapije folijom preporučuju u toku 10-12 dana. Svaki dan treba da pričvršćujete foliju na bolno mesto i da držite ceo dan ili noć. Posle napravite pauzu 1-2 nedelje i po potrebi ponavljajte tretman.

Folija poseduje moćno protivupalno dejstvo. Uz njenu pomoć možete uspešno lečiti prehladu. Za to je potrebno da umotate stopala folijom u 5-7 slojeva, a između svakog sloja stavite papir ili pamučnu tkaninu. Držite taj oblog oko sat vremena. Posle skinite i stavite ponovo posle 2 sata, na sat vremena. Opet napravite pauzu i stavite treći put. Vreme lečenja – 1 nedelja.

Kako konkretno deliju folija na ovu ili onu bolest, mišljenja su različita. Neko priziva u pomoć nauku, neko to objašnjava bioenergijom. A ovako objašnjava ruski naučnik A.V. Skvorcov:

„Kod uspostavljanja zdravlja, često se koriste posebna energostruktuirajuća sredstva, proizvodi od aluminijumske folije. U ljudskom organizmu postojeposebne matične ćelije, koje se neprestano prožimaju  sa matičnim poljem Zemlje. Iz različitih razloga, ovo polje se deformiše, usled čega se narušava i energetska ishrana matičnih ćelija.

Površina folije odražava matično polje Zemlje, i kao ogromna fokusirajuća lupa pojačava ga nekoliko puta, što omogućava da se povrati poremećena interakcija između ćelija i matičnog polja. Sem toga, sjajna površina folije sprečava prodiranju spoljašnjeg neharmoničnog zračenja u ljudsko telo, a takođe deponuje u sebe neharmonično zračenje.“

(uspesnazena)

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

10 Trackbacks & Pingbacks

  1. earl
  2. casey
  3. Harry
  4. perry
  5. Brandon
  6. darryl
  7. homer
  8. Alex
  9. Cecil
  10. Obicna alu folija na bolno mjesto – pomaze.. | ZdravljeMag

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*