BEZ NEŽELJENIH POSLEDICA: Bacite sve kreme protiv bora, nanesite ovu smesu na lice – izgledaćete 20 godina mlađe! (RECEPT)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
zena
Foto: Dnevne.rs /pixabay
Priroda nam je dala sve što nam treba kako bismo produžili mladalački izgled
—Svaka žena na ovoj planeti ima jedan san – da ima stalno mladu kožu bez bora. To je razlog zašto mnoge poznatezvezde koriste botoks kako bi održale mladalački izgled.

Međutim, ovaj tretman je prilično skup, a mnoge žene to ne mogu da priušte.

Možda je to dobra stvar, jer se botoks sastoji od štetnih hemikalija koje mogu da uzrokuju mnogo neželjenih nuspojava.

Ipak, žene više ne treba da brinu, priroda nam je dala sve što nam treba kako bismo produžili mladalački izgled.

Predstavićemo vam sastojke koji mogu da pomognu da se smanje bore i uspori proces starenja. Najbolji deo o ovim sastojcima je da su jeftini i lako ćete ih naći, a verovatno ih već imate u svojoj kuhinji.

Napravite masku za kožu koja će vam je učiniti čvršćom i glatkom, a izgledaćete sveže i bićete puni energije.

Sastojci: 1 kašika nemasne kisele pavlake, 1 kašika kukuruznog skroba, 5 kašika svežeg soka od šargarepe

Priprema: U lonac sipajte 100 ml vode i dodajte kukuruzni skrob. Nakon toga, stavite ga na šporet na srednje jaku vatru i mešajte dok smesa ne postane gušća, a voda se smanjuje.

Kad se skuva, stavite ga na stranu i pričekajte da se ohladi. Zatim dodajte sok od šargarepe i pavlaku i mešajte dok ne dobijete homogenu smesu.

Korišćenje: Operite lice temeljno pre nanošenja maske. Nanesite masku i ostavite da stoji 30 minuta.

Nakon toga isperite toplom vodom. Ako pripremite veću količinu, možete ponovo da iskoristite ostatak, ali trebalo bi ovu smesu da držite u frižideru.

Napomena: Za najbolje rezultate, nanosite ovu masku 3 – 5 puta nedeljno.

(Dnevne.rs /dnevno.hr)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone