Rešite se bola za tren oka: Kap sirćeta i alkohola stavite u uho i držite 60 sekundi (VIDEO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
boce
Foto: publicdomainpictures.net
Rešite se bola za tren oka

Vosak u ušima je nešto potpuno prirodno, proces kojim se sprečava ulazakbakterija, prljavštine i prašine u unutrašnjost ušiju.

Nažalost, ušni vosak mnogi vide kao nepotrebnu masnoću i prljavštinu, pa ga uklanjaju svakodnevno. Najgore od svega jeste to što obično to čine pomoću štapića za uši, što samo još dublje gura bakterije u unutrašnjost ušiju.

Ono što je manje poznato jeste to da se višak ušnog voska sam uklanja, ali kada se to ne desi iz bilo kog razloga, javljaju se neprijatni simptomi.

Stvaraju se čepovi koji blokiraju dalji izlazak voska, pri čemu uzrokuju bol u ušima, probleme sa sinusima, glavobolju, oslabljen sluh, a ponekad ivrtoglavicu.

Srećom, jedan lekar ima rešenje!

Doktor Dejvid Hil savetuje da pomešate sirće i alkohol u jednakoj količini (vrlo maloj) i kapnete u uho. Držite glavu u ležećem položaju, a nakon 60 sekundi se uspravite i pustite da iscuri.

Ova mešavina učiniće čudo – odblokiraće vosak, stimulisati ga da se izbaci i osloboditi vas pratećih, neprijatnih simptoma

(Dnevne.rs /Izvor: stil.kurir.rs)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*