Putin: Pogledajte šta su uradili sa Jugoslavijom – rascepkali na male komade, i sada manipulišu svim čime se može manipulisati

zastava
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je  da zemljama bivše Jugoslavije “manipulišu” u praktično svakom pogledu, ali nije naveo ko.

Putin je rekao da u “svijetu ima dosta snaga” koje se boje snage i veličine Rusije. “I trude se da je umanje”, kazao je Putin.

 “Pogledajte šta su uradili sa Jugoslavijom – rascepkali na male komade, i sada manipulišu svim čime se može manipulisati. A tamo se može manipulisati praktično svime”, rekao je ruski predsednik.

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je u četvrtak da je propaganda NATO alijanse toliko uzela maha, da je čak gora nego u agresije na SRJ.

“U poslednjih nekoliko dana Alijansa se istakla nizom publikacija, uključujući i dokument ‘Ruske optužbe – kako zaista stoje stvari’, u kojem pokušava da objasni uzroke krize u Evropi na sebi svojstven tendenciozan način uz već tradicinalno prebacivanje odgovornosti na Rusiju”, konstatuje rusko Ministarstvo.

“A čime se bavio NATO o tome činjenice govore više od svake reči”, zaključuje se u saopštenju.

                 

(tuzlanskilist.ba)

6 Comments on Putin: Pogledajte šta su uradili sa Jugoslavijom – rascepkali na male komade, i sada manipulišu svim čime se može manipulisati

  1. naravno, on je potpuno u pravo! ali moraju drzave da budu jace da mogu da se suprostavi spoljne uticaje! nekad Jugoslavija je bila snazna, sta se desilo?

  2. Tacno svime i svacim a najvise HARP-om. Zasto je svida u okolnim zemljma lepo i suncano a u Srbiji nevreme i svaki dan pada kisa duva jak vetar pa se pojavile i pijavice spirale vetra sto toga nikada nije bilo u Srbiji. Niskofrekfentni talasi su Teslino oruzje koje su Ameri iskoristili da menjaju klimu.Sve ce se njima obiti o glavu.Cackaju mecku gde ne treba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*