POBEDIO: Preživeo razvod, bankrot i depresiju! Evo šta me spaslo… (INFO)

pogled
Foto: Dnevne.rs /pixabay
On je shvatio da je njegovo razmišljanje o ličnom neuspehu proisteklo iz osećanja sramote, tuge i neraspoloženja

Kako je njegov američki san prešao u noćnu moru piše Majkl Tejlor koji je preživeo razvod, krah, oduzimanje nekretnina i izlečio depresiju.

Kako kaže za Pick the brain sve ovo se izdešavalo u šest meseći, a nakon toga je u potpunosti bio izolovan od sveta preživljavajući strašne poremećaje ličnosti.

Kako kaže najviše mu je pomogla rečenica jednog poznatog američkog filozofa i psihologa koji kaže: “Neuspeh ne postoji. Postoji samo nepostizanje željenog rezultata”.

On je shvatio da je njegovo razmišljanje o ličnom neuspehu proisteklo iz osećanja sramote, tuge i neraspoloženja usled odvojenosti od dece.

vojnik

Navedena rečenica mu je osvestila da sam može da promeni okolnosti u svom životu i da isto tako promeni sam život.Ovo ga je pokrenulo na dvadesetpetogodišni put upoznavanja sebe nakon čega je stao na noge i pronašao savršenu ženu za sebe sa kojom je već 14 godina.

Ono što smatra najvažnijim jeste da je posle toga otkrio svoju pravu svrhu, pomaganje i podrška drugima kroz pisanje knjiga, seminare i predavanja.

Ovo je pet najvažnijih lekcija koje je naučio:

Zapamtite niste vi neuspeh, neuspeh je ono što ste uradili

On moli ljude da ne rade ono što je on odnosno da ne padaju u depresiju svojih grešaka i da se ne zaluđuju tugovanjem. Uvek će biti trenutaka kada ne uspevate da uradite sve što ste želeli, ali i pored toga ne znači da ste vi kao osoba loši ili neuspešni.

Budite spremni da preispitate uverenja koja vas deklarišu kao grešnika

Neke religije propovedaju da se rađamo kao grešnici u grešnom svetu.Ukoliko prihvatate ova verovanja, već u startu smatrate da nešto nije u redu sa vama. Preispitajte svoja uverenja i otarasite se socijalnih stega.

Prihvatite činjenicu da ste divno ljudsko biće sa neograničenim mogućnostima

NIKAD MI NIŠTA NIJE DAO… Evo ko je sin slavnog pevača Ljube Aličića sa kojim pevač decenijama ne govori, iako nastupaju zajedno! (VIDEO) (FOTO)

Morate biti spremni da praštate sebi i da se stalno upoznajete kako biste razumeli svoju dušu i karakter. Prilazite doživljavanju sebe sa ljubavlju i shvatanjem da ste posebni i izuzetni.

Odvojte vreme u svakom danu da iskažete zahvalnost

Svakoga dana zastanite na trenutak i nabrojite pet stvari na kojima ste zahvalni.

OVO JE PRVI SRBIN U ISTORIJI KOJI SE „RASKRSTIO“: Od crkve je tražio da više NE BUDE PRAVOSLAVAC! (FOTO)

Majkl navodi da ukoliko ponavljate ovo makar 21 dan za redom, on garantuje da ćete početi da osećate promenu u svom životu. Na bolje naravno.

Gledajte život sa dragošću, ne sa ozbiljnošću

Svakoga dana se smejite i uživajte u životu. Ne sakupljajte negativnosti, naročito ne od medija. Postoji mnogo razloga da budete optimistični u životu. Nađite ono što vam donosi radost.

(Dnevne.rs /bizlife.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*