PISMO POSLAO IZ HAGA: GeneralRatko Mladić se obratio SRBIMA (PISMO PRENOSIMO U CELOSTI)

general
FOTO: REUTERS
Ratko Mladić je iz Haga napisao pismo svojim prijateljima u kom govori o planovima SAD-a i zapadnih sila za preotimanje resursa slobodnog sveta i tlačenje njihovih naroda.

Dobio sam mnogo pisama podrške i čestitki za moj rođendan, za verske i druge praznike u kojima me ohrabrujete da se borim protiv nepravde i ovog „GALIMATIJAS NATO SUDA“ koji je desna ruka tog PAKTA i služi mu da se slobodno širi po svetu, da silom oružja nameće pravdu po svojim aršinima i da ruši, pali i razara ZEMLJE I DRŽAVE kada i gde njima padne na pamet! Imajući u vidu trenutna dešavanja u svetu odlučio sam da svima vama napišem isto -zbirno pismo koje ću poslati na adrese mojih prijatelja širom sveta!

Na ovo me obavezuje trenutni haos i ratno nasilje koje se dešava i sve se više širi i zahvata mnoge države, teritorije i regione! Pitam se kuda sve ovo vodi??? Ovo vam pišem iz prostog razloga jer je 1988. godine svet odahnuo od gomilanja naoružanja jer je Mihail Gorbačov potpisao „PERESTROJKU“ čime je napravljena neoprostiva greška jer je poverovao lažima Reganovoj administraciji da se NATO neće širiti na istok!??Da li se proširio, i gde je sada?

OVA ZORANOVA ‘GREŠKA’ JE PROBUDILA SUMNJU DA JE ON UBICA: Taštu molio za oproštaj? (INFO)

Desio se Berlinski zid i Golf i IRAK i AVGANISTAN, SOMALIJA, ČAD, LIBIJA, ARAPSKO PROLEĆE, SIRIJA, UKRAJINA, opet IRAK, – pa se pitam kuda sve ovo vodi??? Čini mi se u totalnu nesreću, i u pitanju je opstanak ove civilizacije?? Od 1988. godine pa do sada je došlo do brutalnog razaranja niza zemalja, secesije manjih državica i sada je ceo svet na RUBU PROPASTI!!!

Svetski mir je opasno UZBURKAN, došlo je do niza okrutnih ratova, veliki broj stanovnika je u izbegličkim kampovima bez hrane, vode, struje i bez osnovnih uslova za život jer su im razoreni gradovi i sela, i uništena im je sva imovina koju su vekovima sticali. Ogromna su razaranja gradova, uništena je sva privreda i infrastruktura mnogih zemalja. Ogromni su ljudski gobici, više niko i ne broji poginule, ranjene, proterane, raseljene, uboge, gladne i unesrećene! Oržjem se ZVECKA u UKRAJINI, SIRIJI, GAZI, IRAKU, preti se SEVERNOJ KOREJI, IRANU, uvode se sankcije RUSIJI, koju opkoljavaju i izoluju, pa se pitam kuda ide ovaj svet!?? Po mom mišljenju u totalni haos, nered i bezvlašće!

Foto montaza: Dnevne.rs

Po mom uverenju Zapad je krenuo na Istok na čelu sa SAD-om, tj. globalisti su krenuli putevima Napoleona i Hitlera i opet pravcem Pariz – Berlin – Varšava – Kijev – Moskva s tim što su zapadni satrapi sada krenuli ne da dođu na liniju A – A (Arhangelsk – Astrahan), koju je Hitler promovisao u svom „Maj kamfu“. On je došao do Staljingrada i razrušio ga. Kako je prošao, zna se. On je, u to vreme, objavio rat i SSSR-u i velikim silama Zapada, Francuskoj i Engleskoj i drugim manjim državicama koje je pokorio. A ovi globalisti hoće još dalje od linije A – A. Oni hoće da ovladaju prostorom Ruske Federacije, čitave Azije, da pokore slobodne zemlje sveta i da oni gospodare sa njihovim dobrima. To jest, da ih tretiraju kao svoje kolonije.

Otuda oni opkoljavaju Rusiju i sve čine da u ratne sukobe uvuku Severnu Koreju, Iran pa i Kinu da bi oni vladali svetom kako njima padne na pamet. Globalisti su rešili da idu direktno Centralo-evropskim vojištem jer im je propala ideja da desnim krilom NATO pakta, preko dela islamskih republika bivšeg SSSR-a upadnu u ruska prostranstva, što je bio tipičan primer rata u Čečeniji i Gruziji, gde su imali nameru da se preko Kakvkaza uvale u sibirska prostranstva nafte i gasa, i ostalih privrednih resursa. Ovaj rat u Ukrajini je daleko čuvan u tajnosti. Nezakonitim putem srušena je legalna vlast Ukrajine da bi se Zapad i NATO širio preko Ukrajine i da ide direktno Zapad na Istok, tj. Na Rusiju.

Po mom uverenju i ovaj rat, kao i svi ratovi su kontraproduktivni, suprotni miru i štetni po svetski mir i čovečanstvo. Sadašnja situacija na Bliskom i Srednjem Istoku i u Ukrajini i u nekim afričkim zemljama jasno pokazuje nameru globalista da žele da vladaju celom planetom Zemljom, svim njenim resursima na zemlji, u zemlji, i u vazduhu. Oni su usavršili svoje oružje – predatore, nevidljive avione, bespilotne letilice, raketne sisteme Tomahavka velike razorne moći, ogromnog dometa i velike preciznosti, i njima razaraju gradove po svetu koji su bili gradovi i nekoliko hiljada godina pre Hrista. Pitam se šta su uradili od Tripolija, Damaska, Kandahara, Bagdada i drugih gradova i država kojima su doveli „njihovu demokratiju“

KAFANSKA TUČA: Mirno je sedeo i pio, a kada je uletelo 20 huligana sve je EKSPLODIRALO – a on je onda.. (VIDEO)

Pitam se koliko je ubijeno stanovnika na tim prostorima, ranjeno, raseljeno ili sabijeno u pustinjske predjele pod šatore da se mole za njihovu koru hljeba. Ko je naoružao i kako Al kaidu to se zna, ko je u to vrijeme podržavao muslimanske ekstremiste „mudžahedine“ i to se zna. Kako to da im u vreme razaranja SFRJ valjaju secesionisti i ekstremisti svih boja, od Slovenije preko Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Kosova. Njih naoružavaju, pomažu, daju im svoje generale da im organizuju vojsku, podržavaju ih politički, diplomatski, novcem i na druge   načine.   Čak   učestvuju   u   oružanim   ofanzivama   tih ekstremista na Republiku Srpsku Krajinu, Republiku Srpsku i kasnije na Saveznu Republiku Jugoslaviju.

Zar u muslimanskim ofanzivama sa Igmana i Bjelašnice nisu oružano pomagali Armiju Bosne i Hercegovine da deblokira Sarajevo i Goražde, i da Aliji stvore celovitu Bosnu i Hercegovinu u duhu njegove Islamske deklaracije. Avioni NATO pakta su bombardovali Republiku Srpsku, kako onaj što je pao „siharijer“ kod Goražda, ili „F-116″ kod Drvara, tako i dvosjed „Miraž 2000″ koji je pao iznad Pala. Zar je to misija UN da njihove snage bombarduju jednu stranu za korist druge strane tj. muslimanske i hrvatske. Rezolucijom UN je naša avijacija prizemljena i nije smela da učestvuje u odbrani naše države, naroda i vojske, a u „Oluji“ je američki diplomata Galbrajt na tenku komandovao sa američkim generalima kuda i dokle da se napadne Republika Srpska Krajina i Republika Srpska.

Do Dejtona Republika Srpska je bila oko 78,8% bivše Bosne i Hercegovine, tako da nam je Dejtonom oduzeto deset opština u Sarajevu (Novo Sarajevo, Hadžići, Blažuj, Ilidža, Rajilovac, Vogošća, Ilijaš, Koševo, Grbavica, Staro Sarajevo), i 13 opština u zapadnom delu Republike Srpske (Glamoč, Drvar, Grahovo, Kupres, Petrovac, Ključ, Mrkonjić Grad, Jajce, Sanski Most, Srpska opština Krupa, Srpska opština Bihać i Donji Vakuf). Tako je Republika Srpska svedena na 49% teritorije bivše Bosne i Hercegovine, i to voljom američke administracije – Bila Klintona i njegovih zvaničnika. Muslimanima je dat koridor od Sarajeva preko sela Delijaš do Goražda tako da imaju svoju slobodnu teritoriju.

Dejtonskim mirovnim sporazumom je uspostavljen mir na prostoru bivše SFRJ. On se za sada poštuje, i to je dobro. Nadam se i boljim vremenima. Kad se osvrnem na dešavanja od 1988. godine i berlinskog zida pa nadalje došlo je do niza nemira, raslojavanja i „uzburkan“ je svetski mir, desili su se mnogi okrutni ratovi na Balkanu, Africi, Bliskom, Srednjem i Dalekom istoku, gdje se i sada zvecka oružjem i preti Severnoj Koreji, potencijalno Tajvanu, Indokini i dr. regionima kao „afričko proleće“ – Sirija, Irak, Libija, Gaza, Somalija, Čad, Eritreja, Ukrjina i td. Pitam se gde to vodi i u kom pravcu???

DETALJI PUCNJAVE NA DORĆOLU: Mladić preti da će sve pobiti u kafani, pa pucao u vlasnika, usmrtio ga policajac! (INFO)

Zašto vam sve ovo pišem? Iz prostog razloga jer sam duboko zabrinut zbivanjima i težnjom Zapada na čelu sa SAD-om, (NATO koalicije – globalista) koji se šire silom oružja po svetu, nameću jednopolarni svet i svoje standarde onako kako njima odgovara???

Ja se grozim namjerama NATO alijanse, (globalizam) koja je krenula putevima Bonaparte i Hitlera u Ukrajinu, a time su se direktno okrenuli centralnim NATO pravcem: Berlin, Varšava, Kijev, Moskva i dalje! Kuda će dalje? Hoće preko Moskve i Urala da porobe Rusku Federaciju, da se dokopaju evro-azijskog prostora, da gospodare planetom Zemljom i celom vaseljenom. Oni se smatraju moćnim i odlučnim da to ostvare po svaku cenu, a to se već manifestuje na razne načine! Svakodnevno njihovi mediji blate Rusiju i njeno rukovodstvo. Smišljaju i nameću razne sankcije i uslovljavanja Rusiji koju žele da izoluju od celog sveta i sve čine da raspire rat između Ukrajine i Rusije huškajući razne zemlje i države progiv Rusije.

Glavni huškaš rata je administracija SAD-a i njene obavještajno-bezbednosne službe, prvenstveno CIA. To je sve viđeno od osamdesetih godina dvadesetog veka pa do sada, i sve su to dobro isprobali oko raspada SFRJ, rata u Golfu i td. Ovo je znano, vidljivo i shvatljivo svakom ko bar malo prati njihove TV stanice! Njihovi mediji danonoćno isijavaju notorne laže protiv pravoslavlja i Rusije. Sa kojim to ciljem rade? Njihova propaganda je razorna, dobro kamuflirana i sačinjena u svrhu ratnog razaranja širom sveta!

Te svoje prljave namere su umotali u „demokratske oblande“ i pitam se kome su oni doneli dobro i demokratiju??? Njihovo širenje je napravilo pustoš, paljevine i razaranje sela i gradova po svetu koji su pretvoreni u ruševine, nered, terorizam, izbegličke kolone i raseljavanje naroda koji su sabijeni u pustinjske kampove gde žive bez ikakvog dostojanstva. Globalistički predatori seju smrt po mnogim zemljama, a žrtve njihovog nasilja se i ne broje. Zašto?

Želim da vas sve upozorim da se zapadnom zlu, terorizmu i globalizmu treba odlučno suprotstaviti!!! Ovo pismo šaljem na sve četiri strane sveta, vama umnim osobama, jer je svetski mir na ivici provalije. Treba što pre zaustaviti nasilje i ratove, a sva pitanja rešavati mirnim sredstvima i pod okriljem UN, ako to već nije kasno?!

Svima koji ovo dobiju i pročitaju želim slobodu, zdravlje, mir i napredak u pravcu mira i prosperiteta.

Vaš prijatelj i poštovalac, Ratko M l a d i ć

6 Comments on PISMO POSLAO IZ HAGA: GeneralRatko Mladić se obratio SRBIMA (PISMO PRENOSIMO U CELOSTI)

 1. Neverovatno ! To nam piše čovek koji je opkoljavao tudje države , čovek koji je bez milosti ubijao sve redom bez obzira na godine ,rušio i kako jednom reče ” ovo je naša osveta za onih 500 godina “.Nije te sramota da bilo šta progovoriš …krio si se po ” šumama i gorama” ,što nisi izvršio samoubistvo bilo bi pošteno…sad tražiš milost, jer si bolestan…gde je tvoja jadni generale bila milost na desetine hiljada ubijenih,zaklanih ,silovanih ,razrušenih …” sve se vraća , sve se plaća kada dodje dan ” !

  • Izetbegoviceva strana je zelela stranu intervenciju i sve sto se dogadjalo s muslimanske strane bilo je sracunato kako bi se u rat uvukli NATO i zapadne zemlje u njihovu korist //Ma da, bio je pametan sto je zrtvovao vas narod
   Nemojte se onda zaliti na nekakvu agresiju.

   CITIRAM —Alija Izetbegović:
   “Sve se rađa u krvi, pa i ova naša BiH”
   “Spreman sam žrtvovati mir za suverenu BiH, ali ne i suverenu BiH za mir

  • Moguce je to sto pises…ali u nekom drugom zivotu, koji si sam stvorio (stvorila).Ovaj covek jeste u Hagu…zato sto je bio na celu jedne vojske koja je znala ko joj je sa druge strane! A sa druge ste bili vi…balijsko-ustaska koalicija koja je pre 70 godina zatrla jedan narod! Kako te nije sramota da komentarises…fukaro jedna…u jame ste bacali zene decu i starce! Milion i po nas je manje zbog vas…prodane duse! Ti si dao (dala) sebi za prava da njega osudjujes…coveka cija je familija takodje zavrsila u jami! Bagro ustaska…

 2. Da. dragi moj Ratko, to je sve tacno, Sotonizam je na delu. Naravno da udaraju na pravoslavlje, zele da ga uniste. Hoce da zavladaju svetom, ali dali ce uspeti to neznamo. Mnogi agresori, koji su zeleli tudja dobra, nisu se uvek dobro proveli, nisu uvek dobili sto su zeleli. Svet je totalno poremecen i strasne se stvari rade, ali dokle ce, to samo Bog zna. Mislim da je Markuze rekao: Dali posle Ausvica uopste moze biti civilizacije!

 3. Ikoliko je proterao? Da ti nisi majka u crnom? Kolikoste vi proterali i pobili? SARAJEVO bio drugi srpski grad po broju srba posle BEOGRADA, A SADA???? Koliko ste vi proterai i pobili iz SRBRPSKE KRAJINE Like Korduna Banije Slavonije, Vukovara – TRISTA HILJADA!!! A, KOLIKO NESRBA NEDOSTAJE U Srbiji, – GNJIDE Licemerske!!!

 4. Ne pise ovo Ratko Mladic! To nije istina! Niti je on toliko sada svestan, niti toliko inteligentan, niti sposoban I zdrav!Ovo pise SDB Srbije uz pomoc bezbednosnih sluzbi Rusija, a u krajnjoj liniji presvuceni radikali tj. naprednjaci ciji je cilj dalje sprecavanje modernizacije Srbije I njenog ukljucivanja u structure civilizovanog sveta tj. zapada! Ovo je vapaj protiv evropskog puta Srbije!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*