OVO JE ŽIVOTNA DRAMA MARINKA MADŽGALJA: Borba slavnog glumca sa opakom bolešću. Cela Srbija je uz njega

glumac

Cela Srbija i svi koje je slavni glumac “lečio” svojim humorom i glumom sada je uz Madžgalja koga čeka najvažnija i najteža borba u životu – borba protiv raka pankreasa! Majstore, izdrži i pobedi!

Popularni glumac Marinko Madžgalj, izašao je prošlog petka iz bolnice gde je proveo dve nedelje nakon što je podvrgnut hitnoj operaciji pankreasa, i lekari su mu preporučili strogo mirovanje kao i da mora da vodi računa o ishrani.

Madžgalj je iz KBC “Bežanijska kosa”, izašao uz pomoć strica, a za to vreme je njegova verenica Lana Sekulić završavala papirologiju.

Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Ni glumac ni ljudi iz njegovog okruženja nisu želeli da otkrivaju detalje u vezi sa Marinkovim zdravstvenim stanjem, a lekari se takođe uzdržavaju od prognoza. Ono što je sigurno, cela Srbija je uz Madžgalja koga čeka najvažnija i najteža borba u životu – borba protiv raka pankreasa.

Nadamo se da će sjajni glumac uspeti da pobedi opaku bolest, a na tom putu će sigurno imati veliku podršku rodbine i prijatelja, ali i fanova kojima su upravo njegova gluma i humor bili najvažniji lek protiv životnih problema.

Majstore, izdrži i pobedi!

Marinko Madžgalj, Dragan Marinković Maca

(Telegraf.rs)

1 Comment on OVO JE ŽIVOTNA DRAMA MARINKA MADŽGALJA: Borba slavnog glumca sa opakom bolešću. Cela Srbija je uz njega

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*