NAVALI NARODE: Hrvat se seli iz zemlje, pa kupcu kuće poklanja auto. Ali to nije sve! (INFO)

kuca
Foto: index.hr/oglasi, Wikipedia/RivaSuperAquarama, pixabay.com
Ivan Relja iz Hrvatske, mladi je privrednik koji svoju budućnost, ali i razvitak svog biznisa, vidi u inostranstvu, zbog čega hitno prodaje kuću u neselju Dubrava kod Šibenika, a uz nju na pokon daje automobil i gliser!

Naime, njegov oglas postao je omiljeni u Hrvatskoj, jer niko ne može da veruje da će kupac nekretnine u vrednosti od 200.000 evra, postati i vlasnik vrednog auta, dok će posrednik u tom poslu dobiti luksuzno plovilo.

 

[adsenseyu4]

Selim iz Hrvatske pa mi je kuća višak, kao i auto koji ću rado pokloniti kupcu kuće. Kuća je odlična, sastoji se od podruma, prizemlja i sprata, cela je od Y-tong blokova, jer sam vodio računa o izolaciji.

Foto: index.hr/oglasi

Ukupne je površine 255 m2, orijentisana da celi dan bude osunčana. U podrumu su 3 prostorije (1 kao spremište, 2 za odmaranje), prizemlje se sastoji od kuhinje, trpezarije, dnevnog boravka, wc/kupatila i radne sobe/sobe za igru.

Foto: pixabay.com

Sprat ima 4 spavaće sobe i kupatilo/WC. Stepenište je unutrašnje. Sagradio sam je 2007. godine, ima građevinsku dozvolu od početka gradnje, okućnica je 1.300 m2.

 

[adsenseyu5]

Upravo gradim kamenu ogradu, živu ogradu, dečje igralište i ostale sitnice, dodao je on.

Foto: Wikipedia/RivaSuperAquarama

– I još nešto: ako netko nađe kupca, onda ta osoba dobije na poklon gliser. Da ne bude zabune, kupac znači osoba koja je kupila kuću – piše u tekstu, uz koji su priloženi broj telefona i sve karakteristike objekta koji se prodaje.

Oglas pročitajte OVDE.

(Dnevne.rs /Izvor: S.I. Telegraf)

 

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*