NAPRAVITE MOĆAN IMUNOLOŠKI ŠTIT: Prvo NESTAJU podočnjaci, a zatim celo telo ZABLISTA (RECEPT)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
ulje
Foto: pixabay /dnevne.rs
Kombinacija ova dva prirodna sastojaka, pored toga što će očistiti vaš organizam od otrova, oko vas će napraviti nevidljiv imunološki štit.

OTVORITE OČI, IMAMO JE SVI U KUĆI: Ulje ove biljke ubija čak 25 vrsta bakterija, štiti od raka, čuva vid..! (INFO)

Osim toga, organizam se kombinacijom ova dva sastojaka čisti od toksina, a prvi su rezultati vidljivi vrlo brzo. Naime, prvo ćete primetiti nestajanje velikih tamnih kolutova oko očiju, odnosno podočnjaka. Važno je samo da budete istrajni i ovu kombinaciju ispijate svakoga jutra kroz barem mesec dana.

O višestrukoj ulozi maslinovоg ulja na zdravlje mnogo se pisalo, no važno je dodati da u kombinaciji s limunovim sokom ono postaje još snažnije oružje u borbi protiv virusa, bakterija, a telu vraća izgubljenu energiju.

Olive Oil, Jars, Chili Peppers, Bar, Cafe, Restaurant

PRIPREMA:

Ovaj zdravi “koktel” napravićete tako što pomešate 1 kašiku maslinovog ulja i 1 kašiku limunova soka (po mogućnosti domaćeg) i popijete ga na prazan želudac ujutro. Nakon toga možete normalno doručkovati.

Osim vraćanja snage telu i čišćenja toksina, poboljšaće vam se i probavni sustav pa ćete koristi imati i ako želite smršati. Imate li bilo kakvih probavnih tegoba poput zatvora, definitivno ćete ih se rešiti. Već nakon nekoliko dana upotrebe ovog zdravog eliksira osetićete promene koje će vas nadahnuti na pribegavanje zdravijem načinu života.

(Dnevno.hr)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
 • Jasmina Golinger

  krenula sam sa uzimanjem ovog eliksira, rezultat cu objaviti naknadno

  • Saska

   Ima li rezultata?

   • vlada

    Izgleda da je gospodja ?Golinger preterala sa dozom,Overdoze,ili ti po Srpskom-ooverila!! :)

 • Nindza

  Ma dobar je sa pros….nje! ok je, zaista 😀

 • Dragana Djuricic Lisica

  ova mesavina a da ne deluje pozitivno na organizam ali mora duzi period da se uzima, dok se ne uspostavi ciscenje organizma , taj period je kod svakog razliciti, svaki covek je prica za sebe,