MIRJANA BOBIĆ MOJSILOVIĆ: Devojke nećete naći momka tamo gde se troši novac (SAVET DANA)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
Foto: Printscreen/instagram
Spisateljica i analitičarka modernog društvna Mirjana Bobić Mojsilović zna kako i na koji način da svaki put pogodi u centar. Veliki broj mladih ljudi se slaže sa njenim stavovima. Mirjana je imala veoma oštru poruku za devojke koje su singl.

Bobić Mojsilović istakla je da su u njeno vreme devojke imale drugačija očekivanja od života i da su cenile druge vrednosti kad su muškarci u pitanju.

Razočarana stanjem u Srbiji uputila je apel svim mladim devojkama.

„Dečka nećete naći u kafićima gde se troše pare, nego u biblioteci, u parku, na sportskom igralištu, na promociji knjiga, u galeriji, na koncertu.

To su mesta gde idu normalni ljudi. Mi smo živeli bez kinte, delili knjige, ploče, učili poeziju. Kod nas je glavni lik bio onaj koji je znao da svira gitaru“, rekla je Mirjana u emisiji „Premijera

AKO TE JOŠ NIJE PRONAŠLA LJUBAV: Mesec tvog rođenja otkriva kakav partner vam treba, pa čak i po cenu da čekate (PO MESECIMA)

– Kad gledaš u koga ćeš da se zaljubiš, za koga ćeš možda da se udaš ili s kim bi volela da rađaš decu, ne gledaj da bude najlepši ili da ima najbolje patike i auto.

Već samo traži u njemu jedan jedini potencijal – da li taj mladić može da bude i tvoj najbolji pirjatelj.

 

proleće
Foto: Dnevne.rs/pixabay

ODALA SE: Svetlana Ceca Ražnatović konačno otkrila ime čoveka koji je najviše mrzi! SVI GA ZNAMO…

Mirjana je imala ljubavni savet i za muškarce.

VOZAČ NA GRANICI REKAO DA NEMA ŠTA DA PRIJAVI: Carinik primetio da je auto „legao“, a gepek prazan. Odmah je zvao pojačanje (FOTO)

Verujte u sebe, trudite se da budete duhoviti, šarm je najskuplja i najređa stvar na svetu.

(Dnevne.rs/Noizz.rs/Izvor:Blic.rs)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*