HRVATI PORUČILI NEBOJŠI ČOVIĆU: Izađi iz lige ako ti ne odgovara, možemo i bez Crvene Zvezde (INFO)

nebojsa
Foto: youtube.com
Čović je spreman i da uništi ABA ligu kako bi se dokopao Evrolige. Prići će Bertomeuu i reći mu: “ABA liga više ne postoji, a mi imamo novca i snage da budemo direktan učesnik, kaže izvor “Jutarnjeg lista”

Polufinalni meč između Crvene zvezde i Cedevite je tek počeo, ali verbalni rat na relaciji Beograd – Zagreb traje već nekoliko dana.

Prema pisanju “Jutarnjeg lista” Hrvati su posle napada čenika Zvezde na rukovodstvo ABA lige, odnosno komesara za suđenje Aleša Kamnikara odlučili da kažu Čoviću dosta.
Čoviću prestani! Nećeš uništiti ligu zbog svojih interesa. Izađi iz lige, ako ti ne odgovara. Možemo i bez tebe, rekao je za Jutarnji list izvor iz Cedevite.

Hrvatski list ističe da je Čović prvi poraz doživeo jesenas, kada nije uspeo sedišrte regionalne lige da preseli u Beograd, a drugi kada nije uspeo da smeni Kamnikara.

Cedevita neće dopustiti Čoviću da vodi regionalnu ligu. Šta god da priča u javnosti, on se samo pretvara da spasava srpsku košarku. Najglasniji je, politički najjači, ali nije glas srpske košarke u celini, jer se dosta klubova ne slaže s njim.

Jutarnji list navodi da su Čoviću trofeji opsesija, ali i da je svestan toga da nema velike razlike u kvalitetu između Crvene zvezde i Cedevite. Oni ističu i da prvi čovek crveno-belih mora opravdati poverenje celokupne države sa trofejom ABA lige.

Čović je spreman i da uništi ABA ligu kako bi se dokopao Evrolige. Prići će Bertomeuu i reći mu: “ABA liga više ne postoji, a mi imamo novca i snage da budemo direktan učesnik”. Ali, ABA liga može da preživi i bez Crvene zvezde, završio je izvor iz Cedevite.

(Jutarnji list)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*