DOBITNICI NOBELOVE NAGRADE ZA FIZIKU: Mi smo čisto energetsko svetlo u svojoj najlepšoj i inteligentnoj konfiguraciji

oblaci
Foto: Dnevne.rs /pixabay
Dobitnici Nobelove nagrade za fiziku su van svake sumnje dokazali da je fizički svet jedan veliki okean energije koja se materijalizuje i dematerijaliziraju u deliću sekunde , uvek iznova . Nijedan nije čvrsto . To je svet kvantne fizike .

Dokazali su da su misli ono što skuplja i drži zajedno ovo večno promenljivo energetsko polje u objekte kakve vidimo.

Pa zašto onda vidimo osobu, umesto trepereće nakupine energije?

Razmislite o filmskoj traci. Film je zbirka od oko 24 frejmova u sekundi. Svaka sličica je od druge odvojena razmakom. Međutim, s obzirom na brzinu kojom se slike smenjuju, naše oči su prevarene i vide kontinuirano pokretnu sliku.

Razmislite o televiziji. Katodna cev je jednostavno cev sa hrpom elektrona koji udaraju ekran na određeni način, stvarajući iluziju oblika i pokreta.

U svakom slučaju, to je ono što čini sve objekte.

Imamo 5 fizičkih osetila (vid, zvuk, dodir, miris i ukus). Svako od tih osetila ima specifičan spektar (primer, pas čuje drugačiji spektar zvuka nego mi, zmija vidi drugačiji spektar svetla od nas, i tako dalje). Drugim rečima, naš skup osetila percipira more energije iz određenog ograničenog stanovišta i čini slike iz toga.

dusa
Foto: Dnevne.rs /pixabay

To nije potpuno, niti je tačno. To je samo interpretacija.

Sve naše interpretacije se temelje isključivo na našoj “unutrašnjoj mapi” ‘stvarnosti koju imamo, a ne na pravoj istini. Naša “karta” je rezultat kolektivnih iskustava iz našeg ličnog života.

Naše misli su povezane s tom nevidljivom energijom i one određuju što će energija oformiti. Vaše misli bukvalno menjaju svemir na osnovi “čestica po čestica”, kreirajući vaš fizički život.

Pogledajte oko sebe.

Sve što vidite u našem fizičkom svetu počelo je kao ideja, koja je rasla dok nije narasla dovoljno u fizički objekat kroz niz koraka.

Vi ste bukvalno postali ono o čemu najviše mislite.

Vaš život je postao ono što ste zamislili i verovali.

Svet je doslovno vaše ogledalo, omogućava vam da doživite na fizičkom planu ono što držite kao svoju istinu … sve dok je ne promenite.

polovnjaci
Foto: Dnevne.rs /pixabay

Kvantna fizika nam pokazuje da svet nije nepromenjiva stvar kao što se to čini. Umesto toga, to je vrlo fluidno mesto koje se kontinuirano gradi pomoću naših individualnih i kolektivnih misli.

Ono što mislimo da je istina je zapravo iluzija, gotovo magija.

Srećom, počeli smo razotkrivati privid i što je najvažnije, kako to promeniti.

Od čega se sastoji naše telo ?

Ljudsko telo obuhvata dvostruki sistem , što uključuje kardiovaskularni , digestivni , endokrini , mišićni , nervni , reproduktivni , respiratorni , skeletni i mokraćni sistem .

Šta čini te sisteme ?

Tkiva i organi .

Od čega su tkiva i organi izrađeni ?

Od stanica .

Šta čini stanice ?

Molekuli .

Šta čini molekule ?

Atomi .

Šta čini atome ?

Sub – atomske čestice .

Šta čini subatomske čestice ?

Energija !

Mi smo čisto energetsko svetlo u svojoj najlepšoj i inteligentnoj konfiguraciji. Energija koja se stalno menja ispod površine, a sve to kontrolišemo svojim snažnim umom.

Vi ste jedno veliko i snažno ljudsko biće.

Ako biste se mogli videti pod snažnim elektronskim mikroskopom i vršiti druge eksperimente na sebi, videli biste da ste sastavljeni od nakupina večno promenljive energije u obliku elektrona, neutrona, fotona i tako dalje.

Tako je i sve ostalo oko vas. Kvantna fizika nam govori da je čin posmatranja objekta taj koji uzrokuje da objekat bude tamo.

Objekat ne postoji nezavisno od svog posmatrača! Dakle, kao što možete videti, vaše zapažanje, vaša pažnja usmerena na nešto i vaša namera, doslovno stvaraju tu stvar.

To je naučno i dokazano.

Vaš svet se sastoji od duše, uma i tela.

Svako od to troje, ima funkciju koja je jedinstvena. Ono što vidite svojim očima i iskusite svojim telom je fizički svet koji ćemo nazvati Telo. Telo je učinak, stvoreno uzrokom.

Taj uzrok je Misao.

Telo ne može stvarati. Ono samo može doživljavati i biti doživljeno … to je jedinstvena funkcija. Misao ne može doživeti … ona može napraviti, stvarati i interpretirati. Ona treba svet relativnosti (fizički svet, telo) da bi se doživela.

Duša je sve što jest, koja daje život misli i telu.

Telo nema moć stvaranja, iako daje iluziju moći da to čini. Ova je iluzija uzrok mnogih frustracija. Telo je čisti efekat i nema moć da izazove ili stvarati.

Ključ svih ovih informacija je kako videti svemir drugačije nego što to vidimo sada tako da možemo manifestovati sve što zaista želimo.

(EarthVeAreOne)
Prenosi: Dnevne.rs /Izvor: nekus-svjetlost.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*