BABA VANGA POSTALA POZNATA ŠIROM SVETA: Svetski mediji strahuju da li će se Vangino proročanstvo ostvariti do kraja

baba
Foto: film.ua/
Ono što je intrigiralo medije u svetu je to da je slepa proročica tačno predvidela šta će se dogoditi SAD-u 11. septembra, kao i veliki cunami koji se dogodio 2004. godine.

S druge strane, ono što ih je uplašilo je svakako “veliki muslimanski rat“ o kome je pričala Vanga, te su tako postavili pitanje: „Da li je slepa Bugarka predvidela dolazak Islamske države?!“

(Foto: express.co.uk)

Naime, baba Vanga je predvidela da će 2016. godine Evropa biti gotovo prazna i bez ljudi, a najavila je da će 2043. godine Starim kontinentom zavladati muslimani.

(Foto: Miror printskrin)

Ona je prorekla da će Treći svetski rat početi 2010. godine, ali tako što će sukobi prvo izbiti u zemljama gde će narod ratovati međusobno, a da će se kasnije to širiti čitavim svetom.

Vanga je navela da će muslimani preživele Evropljane eliminisati upotrebom hemijskog oružja.

(Foto: newsunited.com printskrin)

Svetski mediji, ova njena proročanstva povezuju sa dešavanjima na Bliskom istoku, ali i u Siriji, te tako, ne samo da šuškaju kako je Bugarka najavila dolazak Islamske države, nego i strahuju od toga da će se baba Vangino proročanstvo ostvariti do kraja.

(Foto: dailymail.co.uk printskrin)

Dejli Mejl: Da li je slepa bugarska proročica predvidela uspon ISIS-a? „Balkanski Nostradamus“, preminula pre 20 godina, najavila je „veliki muslimanski rat“ 2016 (Foto: dailymail.co.uk printskrin)

(srbijadanas)

 

1 Comment on BABA VANGA POSTALA POZNATA ŠIROM SVETA: Svetski mediji strahuju da li će se Vangino proročanstvo ostvariti do kraja

  1. 29PKLy It’а†s really a great and helpful piece of info. I’а†m glad that you just shared this helpful info with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*