ZNAK OD BOGA I ČUDO: Na nebu se pojavila silueta koja podseća na raspeće Isusa Hrista! (VIDEO)

prikaz
Printskrin: RTS
Silueta koja se pojavila je izazvala osećaj jeze u mnogima, a prema rečima sveštenika, ovo je bio samo još jedan dokaz da viša sila postoji, i znak od Boga kako bi se ukrepila i učvrstila vera kod ljudi

Pre nekoliko godina, na Vaskrs se u Moldaviji na nebu pojavila silueta koja podseća na raspećeIsusa Hrista, a sveštenici su to objasnili kao “poruku podrške da narod na planeti istraje u veri i pored svih iskušenja koja su u to vreme tek nailazila”.

PROMENIĆE VAM POGLED NA SVET: Otac sinu dao jedan jedini savet!

Gospod će doći posle antihristove vladavine na svom strašnome sudu koji će nestati i vaskrsenjem mrtvih. Dakle ne dajte se prevariti da će Hristos doći pre toga – poručili su tada oni i upozorili da će biti mnogo lažnih Hristosa i proroka.

Ipak, ovo kratkotrajno čudo za Vaskrs koje se dogodilo je prema sveštenicima znak od Boga i čudo kako bi se ukrepila i učvrstila vera, kao što postoje čuda kada se mirotoči ikona.

Pogledajte video koji je izazvao osećaj jeze u mnogima:

(Telegraf)

 

4 Comments on ZNAK OD BOGA I ČUDO: Na nebu se pojavila silueta koja podseća na raspeće Isusa Hrista! (VIDEO)

  1. Sveti oci su rekli:
    “u zadnja vremena ne gledajte u nebo”, jer im je bilo dano da vide na koji nacin ce demoni varati i prelascivati ljude. Ko prihvati ovakva “nebeska” “ukazanja” kao ukazanja od Boga – cini strasan greh gordosti, jer smo svi mi nedostojni da nam se Bog javi…
    Prelescen prikazom pada u vlast demona – tako da budite vrlo oprezni!!!

    A da bi vam bilo jasno o cemu se radi, potrazite na google video o “BLUE BEAM”…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*