ZAPREPASTIO HOLIVUD: Ona je nova devojka čuvenog glumca Breda Pita! (FOTO)

pit
Foto: Twitter
U septembru prošle godine, Bred Pit i Anđelina Džoli objavili su da se rastaju, što je definitivno bila jedna od glavnih tema medija u drugoj polovini 2016 godine.

Odnos slavnog para tek se nedavno poboljšao – mesecima su borili ljutu bitku oko starateljstva i podele imovine, a Pit je prošao kroz pravi pakao nakon optužbi da je fizički zlostavljao svoju decu usled upotrebe narkotika i alkohola.

[adsenseyu1]

Njegov život konačno je miran i stabilan, a to bi mogla biti zasluga i njegove nove devojke, makar sudeći po pisanju stranih medija.

HOROSKOP ZA SUTRA (28. jun 2017): Ovan pred poslovnom dilemom, Vaga srećna u ljubavi, Ribe nisu u kondiciji (ASTROLOGIJA)

Naime, britanska štampa piše da Bred ipak jeste u ljubavi s glumicom s kojom je dovođen u vezu u aprilu ove godine – Sijenom Miler! Iako je par primećen kako tokom jednog gala događaja razmenjuje nežnosti, lepa glumica je ove navode demantovala i odbacila kao “smešne”.

Foto: Fonet

“Bred i Sijena su izgledali veoma slobodno. Nisam mogao da poverujem – ljubili su se u VIP prostoriji kafića Rabbit Hole“, rekao je izvor za Daily Star Online.

ZNATE GA DOBRO: Velika legenda među srpskim glumcima je PRVI MUŽ voditeljke Nataše Pavlović (FOTO)

Glumci su, inače, nedavno izašli na večeru u Los Anđelesu, a tridesetpetogodišnja Britanka je u intervjuu koji je nekoliko dana kasnije dala istakla da neće udostojiti odgovora navode o vezi s Bredom.

(Dnevne.rs /stil.kurir.rs / Glossy)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]

9 Comments on ZAPREPASTIO HOLIVUD: Ona je nova devojka čuvenog glumca Breda Pita! (FOTO)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*