U SUBOTU NAM STIŽE „KRVAVI MESEC“: OSTVARUJE LI SE PROROČANSTVO IZ BIBLIJE?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
lunarna eklipa
U subotu uveče, sablasno crvena boja obojiće Mesec. To će biti treće od četiri uzastopna „krvava pomračenja“, što je veoma redak fenomen, koji je, prema tvrdnjama jednog američkog sveštenika, opisan u Bibliji.

DANAS NAM STIŽE „KRVAVI MESEC“: OSTVARUJE LI SE PROROČANSTVO IZ BIBLIJE? – VIDEO

Eksperti predviđaju da će Mesec biti potpuno pomračen čitavih pet minuta, te da će ta pojava moći da se vidi na nebu iz SAD, Azije i Australije.Prema podacima koje je objavila NASA, ovaj fenomen desio se svega par puta u poslednjih 200 godina.

Biblija kralja Džejmsa (engleski prevod svete knjige iz 1611. godine) navodno je predvidela ovu situaciju:

Džon Hagi

„Sunce će se pretvoriti u tamu, a Mesec u krv, pre nego što veliki i užasan Gospodnji dan dođe“.

Džon Hagi, američki sveštenik, tvrdi da je veoma simbolično vreme pojave ovog fenomena, te da se on dešava isključivo za vreme tri dana – „od petka, Isusove smrti do nedelje, njegovog vaskrsenja“.

– Ljudi veruju da se stvari menjaju i da Gospod pokušava da komunicira sa njima na taj način. Ko sam ja da to opovrgnem – kaže sveštenik, i dodaje da je kod „krvavog Meseca posebno to što on ispunjava proročanstvo iz svete knjige“.

(Dnevne.rs /Blic)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
  • Sem Semity

    ne zurite pa treba jos u septembru da bude, ukupno 4 za proslu i ovu godinu pa tek posle je bum tras

  • poboznabuhaha

    sve se vidi iz amerike australije p…materine.. glupost i sta to ima veze da isusom