TORES PAO KAO “POKOŠEN” NA TRAVU: Jeziva drama u Španiji, slavnog fudbalera OŽIVLJAVALI na terenu (VIDEO)

fudbal
Foto: printscreen/youtube
Dramatična scena viđena je na utakmici Deportivo – Atletiko Madrid posle povrede legendarnog napadača

Napadač Atletiko Madrida, Fernando Tores, doživeo je tešku povredu u duelu protiv Deportiva, a meč na Riazoru, koji je završen rezultatom 1:1, ostao je u senci horor scene kada je legendarni napadač pao kao mrtav na zemlju posle jednog sudara.

On je dobio udarac u glavu odpozadi i momentalno se onesvestio i svom silinom udario glavom o pod. Pribrani saigrači su mu odmah vadili jezik kada su videli da nije u svesnom stanju dok nije prišla lekarska ekipa.

Situacija je bila prilično dramatična, a lekari su čak bili primorani i da koriste defibrilator, koji se koristi u reanimaciji. Lekari su uspeli da povrate Toresa i vitalne funkcije su mu vraćene dok mu je ukazana pomoć na terenu, mada je svest povratio tek po dolasku u bolnicu.

 

[adsenseyu4]

Prema prvim informacijama, Tores je doživeo je povredu glave, ali nije u životnoj opasnosti. Prebačen je odmah u bolnicu u La Korunji kako bi oporavio i provešće noć na posmatranju.

Atletiko se oglasio povodom povrede svog napadača i poručio da je Tores stabilno i da je svestan i zahvalio je svima na porukama podrške.

https://youtu.be/VyslJ032tPI

Ova situacija sa spašavanjem Toresa je druga za manje od nedelju dana, a tako je proteklog vikenda i na utakmici u Češkoj između Bokehiansa i Slovačkog sprečena tragedija zahvaljujući brzoj reakciji jednog igrača.

 

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

 

[adsenseyu2]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*