Svi smo se oduševili kako Melanija izgleda, a IZNENADIĆETE SE kad čujete koliko ima godina (FOTO) (VIDEO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
tramp
Foto: Tanjug/AP
Melanija Tramp uskoro će postati prva dama, a svi u Srbiji su bili oduševljeni fotografijom sa jednog predizbornog skupa kada je pokazala tri prsta

Nakon što je njen suprug Donald Tramp pobedio na predsedničkim izborima u SAD protivkandidatkinju Hilari Klinton, Melanija Tramp je pored budućeg lidera Amerike bila vest broj 1 u svim medijima.

Prednjačili su, naravno, mediji sa Balkana zbog činjenice da je Melanija rođena u Sevnici, kod Krškog u Sloveniji. Juče je njeno mesto slavilo nakon proglašenja pobednika predsedničkih izbora u SAD. U tom gradu, kafić “Central” radio je vanredno do četiri sata jutros, a gosti tog kafića pratili su televizijski prenos rezultata.

Ispred kafića je istaknuta i američka zastava, a lokalni bend svirao je pesmu sa tekstom u kom se navodi da je “Sevnica našla tržišnu nišu, jer će Melanija ući u Belu hišu”.Kako je prenela Hina, Tramp je Sloveniju sa suprugom Melanijom posetio nakon što su se venčali i jedan dan proveo i u Sevnici.

Tramp se razveo od svoje druge supruge 1998. godine, kada mu je pažnju privukla Melanija (tada je imala 29 godina) u jednom noćnom klubu u Njujorku. Nakon nekoliko godina zabavljanja venčali su se 2005. godine i sada imaju sina Barona (10).

Foto: Tanjug/AP

Ona je nastavila da se bavi manekenstvom, ali je ipak odlučila da ne pokazuje svoje lice tokom Trampove kampanje. Jedan od Melanijinih prijatelja tvrdi da se ona ne slaže uvek sa onim što kaže njen muž na govorima, ali to ipak krije i čuva od očiju i ušiju javnosti.

Jedan od Trampovih poslovnih saradnika tvrdi da Donald često govori o seksualnom životu zaposlenima u svojoj organizaciji.

– Često se hvali da ima čudesan seks sa sa Melanijom – dodao je.

Ali, mnoge je nakon završetka izbora zanimalo koliko godina ima gospođa Tramp. Iako deluje kao da je u tridesetim, ona je rođena 1970. Dakle, u aprilu sledeće godine napuniće 47. godina.

Međutim, mnogi njenu mladolikost prepisuju plastičnim operacijama. Budući predsednik SAD stariji je od nje 24 godine i u svojoj je sedamdesetoj godini.

Pogledajte video:

(Dnevne.rs / Telegraf.rs)
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone