PUTIN ZADOVOLJAN SRPSKOM VOJSKOM: Predsednik Rusije šalje avion ruske armije po GARDISTE iz Srbije! (INFO)

vojnici
Foto: Tanjug/AP, Srđan Ilić
Predsednik Rusije po srpske vojnike šalje specijalni avion ruske vojske kako bi ih bezbedno doveli na paradu 9. maja u Moskvi na Crvenom trgu

Vladimir Putin izdao je naređenje da se za goste iz Srbije organizuje specijalni doček, a u šta je uključeno i slanje specijalnog aviona po gardiste Vojske Srbije.

Predsednik Rusije je tražio od ministra odbrane Sergeja Šojgua da se delegacija Srbije na čelu sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem dočeka sa svim državnim počastima.

parada
Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić, AP

Srpski vojnici i to oni najbolji iz elitnih jedinica Vojske Srbije učestvovaće na paradi 9. maja u Moskvi povodom Dana pobede nad fašizmom, odlučio je predsednik Srbije Tomislav Nikolić, a to će biti prvi put u istoriji da Srbi marširaju glavnim gradom Rusije!

Kako saznaje Telegraf.rs pred Putinom u Moskvi i drugim liderima zemalja, a na Crvenom trgu marširaće najelitnije jedinice Vojske Srbije, kao i ešalon “garde” koja uvek zadivi svet svojim egzecirom – splet od stotinu najkomplikovanijih pokreta sa poluautomatskom puškom M59-66.

Kako naš portal nezvanično saznaje nije isključeno da srpski padobranci iz 63. Brigade izvrše vazdušni desant nad Moskvom, kao što su to uradili i tokom Vojne parade u Beogradu!

(Telegraf.rs)

4 Comments on PUTIN ZADOVOLJAN SRPSKOM VOJSKOM: Predsednik Rusije šalje avion ruske armije po GARDISTE iz Srbije! (INFO)

  1. Srpski vojnici su nasa deca, nasa radost i ostatak dostojanstva, koji nam vlast uzima i uskracuje na svakom koraku. Mogu da pisem, iskazujem svoju nemoc, ali ne pomazem, ne znam kako, da se pomogne nasoj preostaloj vojsci da sve sto joj profesionalno i ljudski propada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*