PRETIO REKETOM: Evo kako je izgledao konflikt između Vavrinke i Mirke Federer (VIDEO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
tenis
Rodžer Federer je predao meča Novaku Đokoviću u finalu londonskog Mastersu zbog burne svađe sa Stanislasom Vavrinkom koju je isprovocirala – Rodžerova supruga Mirka! Evo kako je izgledao konflikt između Vavrinke i Mirke Federer u završnici napetog polufinalnog meča dvojice Švajcaraca.

Vavrinkin oštar pogled ka delu tribina na kojem je sedela Mirka Federer

Snimak koji je objavljen na švajcarskim portalima sve pokazuje. Vavrinka je, čekajući servis Federera, najpre bacio oštar pogled ka delu tribina na kojem je sedela Mirka Federer.

Vavrinka je već bio isprovociran rečima koje mu je Mirka dobacivala u prethodnom gemu, kad je propustio meč lopte na svoj servis.

Vavrinka je besno gestikulirao ka Mirki Federer na tribinama i njenom mužu na terenu

Vavrinka je zatim prekinuo pripreme za prijem servisa i, na ivici nerava, vikao i gestikulirao, pa čak i pretio reketom, ka Mirki Federer.

Glavni sudija je pokušao da ga smiri povicima „Sten, Sten…“, dok je publika reagovala zvižducima.

Crven od besa: Vavrinka na ivici suza posle meča 

O incidentu govori i snimak dvojice tenisera na konferenciji za novinare posle meča. Dok je Federer izgledao doterano i smireno, Vavrinka je bio jarko crven u licu, očigledno na ivici suza i nerava zbog sveg što se događalo na terenu i van njega.

(Blic)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*