PREMINULA NA LICU MESTA: Teška saobraćajna nesreća u Americi, nastradala Beograđanka Dejana (24)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
nastradala
Foto: Facebook
Dejana Ludoski
Beograđanka Dejana Ludoski (24) koja živi u Zapadnoj Virdžiniji je nastradala u ponedeljak nakon saobraćajne nesreće koja se desila dok se vraćala kući. Do nesreće je došlo kad je izgubila kontrolu nad vozilom.

Šerif je izjavio da je mlada devojka na licu mesta preminula, dok je Smit odvezen u bolnicu odakle je skoro otpušten.

Nesreća se desila nedaleko od Glenvila, gde je Dejana živela sa porodicom, kad se njen auto, nakon što je izgubila kontrolu nad njim, sudario sa vozilom kojim je upravljao Vilijam Smit (62).

„Nije imao kud“, rekao je Lari Gervig, šerif okruga u kome se dogodila nesreća. On je dodao da je moguće da je jedan od dva automobila išao nedozvoljenom brzinom, ali da nije siguran u to dok se istraga ne završi.

Nesreća je i dalje pod istragom i nije jasno šta je prouzrokovalo da Ludoski izgubi kontrolu nad vozilom, ali droga i alkohol nisu u pitanju.

Foto: Facebook

 

Ludoski je bila student na koledžu u Glenvilu, gde je bila član odbojkaške sekcije. Studirala je poslovnu administraciju i živela sa porodicom u Glenvilu.

Ona je bila član odbojkaške sekcije koledža od 2012. do 2013. godine, a uporedo se bavila i krosom i bila deo golf tima

Na koledžu koji je pohađala održana je komemoracija za mladu sportistkinju

(Dnevne.rs /Izvor: Blic)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone