PREDSEDNIK ALBANIJE PRIZNAO: Kosovo trguje organima dece!

Albanija
Foto: instagram/saliberisha_official
Bivši albanski premijer tvrdi da se u mestu Kukeš vrše najmonstruoznija dela protiv ljudi

Bivši albanski premijer i predsednik Sali Beriša objavio je da poseduje informaciju da se na granici Kosova i Albanije, u mestu Kukeš, krijumčare deca mlađa od 18 godina, i to radi trgovine organima!

On je na Fejsbuku napisao da je informaciju dobio od policajca koji je od njega zatražio da pomogne u sprečavanju ove kriminalne grupe.

[adsenseyu5]

– Uznemirujuća prijava! Policajac prijavljuje postojanje organizovane grupe koja krijumčari decu radi transplantacije unutrašnjih organa! Pozivam tužilaštvo da pokrene istragu! – napisao je Beriša, a potom objavio informaciju koju je dobio od policajca:

„Gospodine Beriša, ja sam policajac na granici kod Kukeša. Možete spasti mnogo dece. Na granici Albanije i Kosova krijumčare decu mlađu od 18 godina radi transplantacije organa. Falsifikovanim izvodima podmićuju policajce sa 20.000 leka (oko 150 evra).

LICEMERJE AMERIKANACA: Lazanski otkrio zašto je Skot napao srpske generale…

Dosad je prokrijumčareno devetoro dece koja su kidnapovana po siromašnim selima. Molim te, obelodani ovo i učini nešto“, rekao je policajac.

JELENINA MAJKA UGLEDALA MARJANOVIĆE NA NASIPU U 3 UJUTRU! „Ja tražim svoje dete, šta ti radiš tu?!“

Da podsetimo, u izveštaju Dika Martija, švajcarskog političara, svojevremeno specijalnog izvestioca Saveta Evrope o trgovinji ljudskim organima na Kosovu, potvrđene su najgore sumnje i slutnje brojnih porodica sa KiM da su tokom ratnih zbivanja kidnapovani nealbanci i da su im u takozvanoj žutoj kući vađeni organi kojima je trgovano.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)

[adsenseyu2]

1 Comment on PREDSEDNIK ALBANIJE PRIZNAO: Kosovo trguje organima dece!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*