Pogledajte šta je to NEPRISTOJNO uradio razočarani Mesi dok je prolazio pored pehara! (FOTO) (VIDEO)

pehar

Najbolji fudbaler današnjice bio je vidno utučen posle poraza svoje reprezentacije u finalu Kopa Amerika

Lionel Mesi bio je razočaran porazom Argentine u finalu Kopa Amerika od Čilea. Najbolji fudbaler današnjice još jednom nije uspeo da osvoji trofej sa svojom reprezentacijom i to je jedino što mu nedostaje u trofejnoj karijeri.

Bili su Gaučosi blizu prvog pehara šampionata Južne Amerike posle 23 godine, a ovo im je bilo treće izgubljeno finale u 21. veku.

Tragičar je bio Gonzalo Iguain, koji je u finišu regularnog dela utakmice promašio neverovatnu priliku, a potom i u penal seriji katastrofalno izveo udarac sa bele tačke, što je bio početak kraja za Argentinu.

Lionel Mesi je do finala pružio fenomenalne partije, u finalu nije bio na nivou igara od pre, ali je ponovo sjajnom asistencijom u nadoknadi regularnog dela omogućio saigračima da postignu gol i reše meč, međutim Laveci i Iguain nisu najbolje izveli akciju pred golom Čilea u tom trenutku.

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Mesi je u penal seriji jedini pogodio penal za svoju reprezentaciju, a novi poraz sa Argentinom teško mu je pao i bio je vidno razočaran po okončanju meča.

Tokom svečane ceremonije dodele medalja skinuo je svoju srebrnu medalju odmah nakon što ju je primio a to su fotoreporteri zabeležili.

Foto: AP/Tanjug

Trenutak kada Mesi skida medalju možete videti na 9.20 u priloženom snimku.

(Telegraf.rs)

1 Comment on Pogledajte šta je to NEPRISTOJNO uradio razočarani Mesi dok je prolazio pored pehara! (FOTO) (VIDEO)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*