MUŽ JE NAPUSTIO U 36 NEDELJI TRUDNOĆE, a onda je otvorila rernu i ZANEMELA (VIDEO)

plač
Foto: Printscreen/youtube
Amanda i njen suprug je trebalo da postanu roditelji nakon 3 godine pokušaja. Oni su takođe počeli da žive u novoj kući koja je bila potpuno renovirana. Ali, jednog dana sve se promijenilo.

Amanda je bila 36 nedelja trudna i uselila se u svoj novi dom, kada je njen muž iznenada rekao da je ostavlja.

Ova vest je bila kao bomba za nju.

“Ono što sam osjetila je bio šok, jer, naravno, nije bilo ono što smo planirali. Ili barem ono što sam ja planirala. Bilo je veoma teško”, kaže Amanda .

On je uložio svoj novac u kuću, a Amanda je bila u poodmakloj trudnoći, sa nagomilanim dugovima. Ona bi voljela da je u mogućnosti da ostane u svojoj kući i podiže sina, ali je to delovalo neizvodljivo.

Ali kada je sve izgledalo beznadežno, njena priča je došla do ,,Radia Sidnej” i pozvali su Amandu u studio. “Kada su čuli priču o Amandi, odlučili su da joj daju nešto što nikada neće zaboraviti”

PROVERITE DA LI VAS IMA NA SPISKU: Prete vam VELIKE KAZNE ako ne izmirite ovu OBAVEZU do ponedeljka! (INFO)

kuhinja
Foto: Printscreen/youtube

Amanda nije znala šta da očekuje kada su je zamolili da pogleda u ekran pored sebe. Kamera je prikazala njenu kuću, a unutra je bilo mnogo iznenađenja …

Dok je gledala u kuću spikerka je nabrajala Amandi lijepe vesti: 6 mjeseci plaćene usluge čišćenja, hranu za naredna tri mjeseca, sve stvari koje su potrebne za dolazak bebe.Zaplakala je od sreće.

A kada su otvorili pećnicu … Našli su 10.000 australijskih dolara sa kojima će ona platiti hipoteku.

Amanda, do kraja trudnoće i prvih nedelja sa bebom ne bi trebalo da brine ni o čemu, osim o jednoj stvari, koja je najvažnija: da voli svoje dete.

MASOVNA TUČA NA SVADBI U HRVATSKOJ: Letele flaše, pepeljare, zubne proteze -zbog SRPSKE PEVALJKE!

Možete videti cijelu priču u videu ispod:

Svaka im čast na humanosti!

(Dnevne.rs/Izvor:Virealno.com)

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*