ISIS U PANICI: Rusija uništila komandni štab džihadista i fabriku eksploziva (VIDEO) (FOTO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
eksplozija
Mete napada su gradovi sa severozapada zemlje koje drže ekstremisti, a ruske snage su uništile njihovih pet pozicija

Ruski avioni ponovo su gađali položaje pobunjenika u Siriji, javlja libanska televizija. Avioni su izveli najmanje 30 napada na „Armiju osvajanja“,

a gađana su ruralna područja u blizini severozapadnog grada Džisr al-Šugor, koji je pod kontrolom alijanse pobunjenika, uključujući grupu „Nusra front“. Isti izvor navodi da su mete napada „militanti“. Grupa „Nusra front“ poznata je kao sirijski ogranak Al Kaide.

Televizija je još javila da su na meti napada bile oblasti u provinciji Idlib, uključujući planinski region Zavija, kao i oblasti u provinciji Hama dalje prema jugu.

Televizija „Orijent njuz“ prosirijske opozicije, javila je da su ruski avioni pogodili pobunjeničke pozicije u oblasti Hama.

Osvajačka armija je napredovala na severozapadu Sirije, zajedno sa drugim pobunjeničkim grupama od maja, i osvojila grad Idlib i Džisr al-Šugur od vladini snaga, napredujući prema obalskim delovima zemlje.

Televizija „Orijent njuz“ prosirijske opozicije, javila je da su ruski avioni pogodili pobunjeničke pozicije u oblasti Hama. Osvajačka armija je napredovala na severozapadu Sirije, zajedno sa drugim pobunjeničkim grupama od maja, i osvojila grad Idlib i Džisr al-Šugur od vladini snaga, napredujući prema obalskim delovima zemlje.

(Kurir)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone