ISIS U PANICI: Rusija uništila komandni štab džihadista i fabriku eksploziva (VIDEO) (FOTO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
eksplozija
Mete napada su gradovi sa severozapada zemlje koje drže ekstremisti, a ruske snage su uništile njihovih pet pozicija

Ruski avioni ponovo su gađali položaje pobunjenika u Siriji, javlja libanska televizija. Avioni su izveli najmanje 30 napada na „Armiju osvajanja“,

a gađana su ruralna područja u blizini severozapadnog grada Džisr al-Šugor, koji je pod kontrolom alijanse pobunjenika, uključujući grupu „Nusra front“. Isti izvor navodi da su mete napada „militanti“. Grupa „Nusra front“ poznata je kao sirijski ogranak Al Kaide.

https://twitter.com/michaelh992/status/649512409485303809/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Televizija je još javila da su na meti napada bile oblasti u provinciji Idlib, uključujući planinski region Zavija, kao i oblasti u provinciji Hama dalje prema jugu.

Televizija „Orijent njuz“ prosirijske opozicije, javila je da su ruski avioni pogodili pobunjeničke pozicije u oblasti Hama.

https://youtu.be/5hID7nmmxO0

Osvajačka armija je napredovala na severozapadu Sirije, zajedno sa drugim pobunjeničkim grupama od maja, i osvojila grad Idlib i Džisr al-Šugur od vladini snaga, napredujući prema obalskim delovima zemlje.

https://twitter.com/AFP/status/649535239367213056/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Televizija „Orijent njuz“ prosirijske opozicije, javila je da su ruski avioni pogodili pobunjeničke pozicije u oblasti Hama. Osvajačka armija je napredovala na severozapadu Sirije, zajedno sa drugim pobunjeničkim grupama od maja, i osvojila grad Idlib i Džisr al-Šugur od vladini snaga, napredujući prema obalskim delovima zemlje.

(Kurir)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*