IRSKA PROROČICA: Bog će u naredne tri godine pokazati čuda nezamisliva s naučne tačke gledišta

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
voda
Foto: Pixabay.com
Bog će u naredne tri godine pokazati čuda nezamisliva s naučne tačke gledišta, tvrdi izvesna irska proročica koju nazivaju Marija od Božjeg milosrđa

Papa Benedikt XVI je poslednji pravi papa, a papa Franja je lažni prorok koji vodi katolike u propast, napisala je irska proročica koja sebe naziva Marija od Božjeg milosrđa u „Knjizi istine“, koju je kler Rimokatoličke crkve u Hrvatskoj dočekao na nož.

U kontroverznoj „Knjizi istine“, koja je predstavljena prošlog vikenda u Splitu i Zagrebu, ta Irkinja tvrdi da prima poruke od svetog trojstva, Isusa i Bogorodice lično, i da je poslata u hitnu i svetu misiju spasenja svih duša da upozori svet na drugi Hristov dolazak i na apokalipsu u koju srlja katolička crkva

Proročica iz Dablina kaže da će se čuda koja će Svevišnji napraviti u naredne tri godine suprotstaviti svakom ljudskom promišljanju, naučnoj spoznaji i iskustvu.

Zemlja, Sunce i Mesec „proizvodiće veoma neuobičajene spektakle i mnogi će znati da su oni jedino mogući Rukom Božjom. Ova Čudesa će se događati kroz razdoblje od tri godine i dogodiće se s razlogom“, navodi se u knjizi.

U ta čuda spadaju tragedije koje će biti otklonjene na način koji nije moguć sa stanovišta nauke. Uslediće veliki znaci na nebu, kretanje Zemlje i boja povezanih s prirodom. „Ne bojte se ovih Čuda, jer ona su dar od Boga“, poručuje proročica iz Dablina.

U knjizi se takođe navodi da se proročica iz Dablina ne potpisuje jer joj je rečeno da je važna božanska poruka, a ne ona, a sva proročanstva koja navodno prima potpisana su sa „Vaš Isus“, „Vaša ljubljena Majka Spasenja“ i slično.

Knjiga je razgrabljena u Hrvatskoj, a iz crkvenih krugova oglasio se jedino dubrovački biskup Mate Uzinića, koji je rekao da tzv. „Knjiga istine“ nije ništa drugo osim laž kojom otac laži, Sotona, želi da zavedei i zavodi vernike.

(Jutarnji)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

8 Comments on IRSKA PROROČICA: Bog će u naredne tri godine pokazati čuda nezamisliva s naučne tačke gledišta

 1. Kaj taj Bog, su ti koji imaju već one black project tehnologije, za koje ni ne znamo i rade umjetne poplave i potrese, i to se sad već zove Bog. Nešto mi sve miriši na to…

 2. Шта рећи, демонизована жена се дочепала јавности. Обзиром да сатанисти владају планетом Земљом није ни чудо што јој се даје оволики медијски простор. Књигу свих књига „Свето писмо“ у руке узмите и одмах ће те видјети шта би за вријеме Мојсија (када је на снази била теократска држава Израел) радило са овом женом.

 3. Ja mislim da ima istine ali dali ce se ovo desiti i tad reci da je bila u pravo nezna se ona navodi da ce se svasta idesavati a ne navodi detalje ili bar ovde tog nema tako da mi Pravoslavci moramo biti mirni i pitomi ko jagnje a itri ko lija ili lisica.

 4. мени је интересантнија смијурија овог узинића из дубровника! које упињање да представи чистоту! такво упињање у чистоти има потребу само неко ко истински има разлога!
  не мањка то код те куће! тај поткрепљујући капитал је код тог фактора пооозамашан!
  то му дође чисто, оно, овоземаљски, (психолошки), … али је корисно!
  и то су славени!
  па чему се као славен надати?!!!

2 Trackbacks & Pingbacks

 1. Bog će u naredne tri godine pokazati čuda nezamisliva s naučne tačke gledišta. IRSKA PROROČICA | ZdravljeMag
 2. Proročica iz Irske: U naredne 3 godine Bog će nam pokazatinezamisliva čuda | Alternativa

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*