IRSKA PROROČICA: Bog će u naredne tri godine pokazati čuda nezamisliva s naučne tačke gledišta

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
voda
Foto: Pixabay.com
Bog će u naredne tri godine pokazati čuda nezamisliva s naučne tačke gledišta, tvrdi izvesna irska proročica koju nazivaju Marija od Božjeg milosrđa

Papa Benedikt XVI je poslednji pravi papa, a papa Franja je lažni prorok koji vodi katolike u propast, napisala je irska proročica koja sebe naziva Marija od Božjeg milosrđa u „Knjizi istine“, koju je kler Rimokatoličke crkve u Hrvatskoj dočekao na nož.

U kontroverznoj „Knjizi istine“, koja je predstavljena prošlog vikenda u Splitu i Zagrebu, ta Irkinja tvrdi da prima poruke od svetog trojstva, Isusa i Bogorodice lično, i da je poslata u hitnu i svetu misiju spasenja svih duša da upozori svet na drugi Hristov dolazak i na apokalipsu u koju srlja katolička crkva

Proročica iz Dablina kaže da će se čuda koja će Svevišnji napraviti u naredne tri godine suprotstaviti svakom ljudskom promišljanju, naučnoj spoznaji i iskustvu.

Zemlja, Sunce i Mesec „proizvodiće veoma neuobičajene spektakle i mnogi će znati da su oni jedino mogući Rukom Božjom. Ova Čudesa će se događati kroz razdoblje od tri godine i dogodiće se s razlogom“, navodi se u knjizi.

U ta čuda spadaju tragedije koje će biti otklonjene na način koji nije moguć sa stanovišta nauke. Uslediće veliki znaci na nebu, kretanje Zemlje i boja povezanih s prirodom. „Ne bojte se ovih Čuda, jer ona su dar od Boga“, poručuje proročica iz Dablina.

U knjizi se takođe navodi da se proročica iz Dablina ne potpisuje jer joj je rečeno da je važna božanska poruka, a ne ona, a sva proročanstva koja navodno prima potpisana su sa „Vaš Isus“, „Vaša ljubljena Majka Spasenja“ i slično.

Knjiga je razgrabljena u Hrvatskoj, a iz crkvenih krugova oglasio se jedino dubrovački biskup Mate Uzinića, koji je rekao da tzv. „Knjiga istine“ nije ništa drugo osim laž kojom otac laži, Sotona, želi da zavedei i zavodi vernike.

(Jutarnji)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
 • robert

  Kaj taj Bog, su ti koji imaju već one black project tehnologije, za koje ni ne znamo i rade umjetne poplave i potrese, i to se sad već zove Bog. Nešto mi sve miriši na to…

  • http://kompjuterija.blogspot.com/ Kompjuterija

   Naši dometi su suviše mali da bi dokučili suštinu 🙁 . Nažalost….

  • Allahu ekber

   Glup si

 • Алекса

  Шта рећи, демонизована жена се дочепала јавности. Обзиром да сатанисти владају планетом Земљом није ни чудо што јој се даје оволики медијски простор. Књигу свих књига „Свето писмо“ у руке узмите и одмах ће те видјети шта би за вријеме Мојсија (када је на снази била теократска држава Израел) радило са овом женом.

 • Slobodan Cobe Spasic

  Ja mislim da ima istine ali dali ce se ovo desiti i tad reci da je bila u pravo nezna se ona navodi da ce se svasta idesavati a ne navodi detalje ili bar ovde tog nema tako da mi Pravoslavci moramo biti mirni i pitomi ko jagnje a itri ko lija ili lisica.

 • HA HA HA!

  VATIKAN JE UVEK BIO SATANISTIČKI. TREBA DA JE ČITAJU U HRVATSKOJ TI VATIKANSKI MUTANTI

  • Anonymus

   Ti si idiot

 • Ref Um Lex

  мени је интересантнија смијурија овог узинића из дубровника! које упињање да представи чистоту! такво упињање у чистоти има потребу само неко ко истински има разлога!
  не мањка то код те куће! тај поткрепљујући капитал је код тог фактора пооозамашан!
  то му дође чисто, оно, овоземаљски, (психолошки), … али је корисно!
  и то су славени!
  па чему се као славен надати?!!!

 • Pingback: Bog će u naredne tri godine pokazati čuda nezamisliva s naučne tačke gledišta. IRSKA PROROČICA | ZdravljeMag()

 • Pingback: Proročica iz Irske: U naredne 3 godine Bog će nam pokazatinezamisliva čuda | Alternativa()