IMALA JE TAJNO KRŠTENJE I ĆUTALA JE DUGO O TOME: Koje vere je Melanija Tramp?

dama
Foto ilustracija: Telegraf, AP/ Tanjug
Prva dama SAD Melanija Tramp je odrasla u mestu Sevnica u Sloveniji. Tu državu je napustila kada je imala 18 godina. Kasnije zbog karijere modela došla u SAD gde se udala za Donalda Trampa2005. godine. Par je ubrzo dobio i sina Barona. Svima je poznato da je Melanija odrasla u komunističkoj zemlji, pa se sada dosta vodi polemika o njenoj veroispovesti.

Ipak iako je Komunistička partija bila na vlasti u Sloveniji tokom Melanijinom detinjstva, njenu porodicu to nije sprečilo da krišom poštuju svoju veru i sprovode verske rituale.

Zbog toga njen otac Viktnor Knavs nije javno mogao da otkrije njeno krštenje i prvo pričešće. To je bila normalna praksa u Sloveniji i drugim jugoslovenskim država u to vreme.

Veruje se da je Melanija tajno krštena u crkvi Svetog Lorensa u mestu Raka 1970. godine, prenosi britanski Ekspres.

NOVE-STARE LEKCIJE HOJT JIA: “Srbija će morati da napravi distancu prema Rusiji ili cela EU agenda pada u vodu”

I dan-danas pripada ona rimokatoličkoj veri. To je za Dejli mejl potvrdio i njen portparol Stefani Grišam. Ova potvrda je došla ubrzo nakon što se Melanija srela sa papom Franjom ranije ove godine. Ona i njen suprug Donald Tramp zajedno su posetili Vatikan, tokom jedne od Trampove turneje.

Foto: Tanjug/AP

Melanija je nakon posete napisala tvit o tome kako joj je bila čast da upozna papu. Tada se govorilo da je ona prva katolkinja koja živi u Beloj kući još od Džeki Kenedi.

DOKTOR VETERINARSKE MEDICINE OTKRIVA: Kako da prepoznate KANCEROGENO meso!

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*