EFT tehnika je ZALUDELA planetu: Evo kako da privučete 50.000 evra u svoj ŽIVOT! (VIDEO)

covek

  Takozvana Tehnika Emocionalne Slobode (EFT: Emotional Freedom Technique) osmišljena je početkom 90-tih godina XX veka, a njen kreator je američki stručnjak za psihologiju Gary Craig.

Šta je suština privlačnosti: Koja vrsta energije je ključna za vezu

Tehnika emocionalnog oslobađanja je potpuno proverena i sigurna tehnika, koja daje dobre rezultate i nalazi svoju primenu na svim životnim segmentima. Ovu jednostavnu tehniku možemo koristiti uvek i svuda.

Praktična primjena EFT-a se sastoji u tome da se izgovaraju rečenice uz istovremeno tapkanje prstima po određenim tačkama na glavi, koje predstavljaju akupunkturne tačke. Na taj način aktiviramo svoje vitalne energije, prodiremo u svoju podsvest, koja se pomoću EFT tehnike pročišćava i direktno apsorbuje sadržaj naših pozitivnih rečenica.

Na slici su jasno prikazane EFT tačke za tapkanje.

saka

Uz pomoć ove tehnike mi, jednostavno, možemo u svoju podsvest ‘strpati’ sve ono za čime žudimo, tj. sadržaj idealnoga života kakvog priželjkujemo. A već znamo da je kvalitet našega života projekcija materijala koji se nalazi u podsvesti, bilo da je on smeće ili lepota.

Video: Uz pomoć ovog videa naučićete kako da privučete u svoj život veće pare (recimo, 50 000 eura). Margaret M. Lynch, žena koja će vas voditi u ovom tapkanju, jedna je od trenutno najpopularnijih life coach trenerica na svetu.

(Dnevne.rs /balkanspress)

1 Comment on EFT tehnika je ZALUDELA planetu: Evo kako da privučete 50.000 evra u svoj ŽIVOT! (VIDEO)

  1. Kako
    bilo da Vi umesto MENTALITETA PRIVLACENJA (k sebi – materijalnog
    drustvenog) – pocnete OZBILJNO 10 g. da bukvalno RMBACITE, samoodricete
    se I SOPSTVENIM RADOM STVORITE TU zeljenu summu. Meni je uspelo a
    uspece i VAMA – GARANTUJEM VAM!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*