BEBA KOJA JE IZRASLA U NAJVEĆEG MONSTRUMA U ISTORIJI ČOVEČANSTVA (FOTO)

beba
Foto: Printscreen/wikipedia
Smatra se, da je majka bila jedina osoba koju je tokom čitavog života voleo

Ova beba rođena je u austrijskom gradiću Braunau 20. aprila 1889. godine, kao četvrto od ukupno šestoro dece carinskog činovnika Alojza Hiltera i njegove žene Klare (rođene Pelcl)

Sada već pogađate o kome je reč. Od sve dece preživeli su samo Adolf, i sestra Paula. Alojz je bio vanbračni sin Ane Marije Šiklgruber, a u svojoj četrdesetoj godini života je promenio prezime u Hitler, koje znači “sitni sopstvenik”,

Alojz se po treći put ženi i to svojom bliskom rođakom Klarom Pelcl, koja je još od 1876. godine, sa navršenih šesnaest godina, počela da radi kao služavka u domaćinstvu Alojza Hitlera.

Porodični život porodice Hitler bio je bez imalo harmonije i sreće. Naime, Alojz se sve vreme trudio da svoj jaki status, koji je imao na poslu, prenese i u kući. Shodno tome, on je težio da bude autoritativan i zapovednički nastrojen suprug i otac.

 

U sećanjima Hitlerovog polubrata Alojsa i polusestre Anđele, očuvalo se sećanje na surov očev odnos prema Adolfu i na teške batine koje je morao da podnese. Adolfova majka, inače njihova maćeha, pokušavala je da zaštiti sina: „Videvši da otac ne može da savlada svoj neobuzdani gnev, uplašena, odlučila je da zaustavi to zlostavljanje.Poturila je svoja leđa i tako pokušala da zaštiti Adolfa, ali to nije moglo da ga spase očevih udaraca.“

KARCINOM OD KOGA SE NAJVIŠE UMIRE U SRBIJI: Simptomi i načini da to sprečite

Činjenica, koja zaista potvrđuje da je Adolf voleo svoju majku više od oca jeste njegov iskaz u knjizi „Moja borba“: „Poštovao sam svoga oca, ali sam voleo svoju majku.“

nacizam
Foto: Printscreen/youtube

Smatra se, da je majka bila jedina osoba koju je tokom čitavog života voleo, što je bitno uticalo na razvoj Adolfovog karaktera.

odšteta
Foto: wikipedia

PORTPAROL VOJSKE SRBIJE KONAČNO OBELODANIO ŠTA SE KRIJE O UČESTALIM VOJNIM POZIVIMA ŠIROM SRBIJE!

Mnogi smatraju da korene užasa u Trećem rajhu i logorima smrti treba tražiti upravo u detinjstvu Adolfa Hitlera, i u odnosu koji je imao sa ocem, od kojeg je i nasledio klonost ka nasilju.

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*