UBOLA SAM JE 20 PUTA NOŽEM Biljana Jeftić: Ubila sam je, ali ne znam zašto, danima razmišljam (INFO)

novinar
Foto: Facebook/Jaroslava Dugosija Dobrenov
Biljana je sa stočića uzela flašu alkoholnog pića i zadala joj je s leđa udarac u glavu. Potom ju je udarala nožem po celom telu

NOVI SAD – Priznajem da sam je ubila. Ne mogu sebi da dam odgovor zašto sam je ubila. Danima i noćima razmišljam jer nisam imala razlog za to.

Sramota me je i od njene porodice i od moje, rekla je staloženo i mirno na početku glavnog pretresa Biljana Jeftić (50) iz Rume, koja je u februaru ubila novinarku Jaroslavu Dugošije Dobrenov (77) iz Novog Sada.

Biljana je došla kod Jaroslave u posetu, jer joj je ranije ćerka bila podstanar kod ubijene. – U jednom momentu je rekla da joj se ide do toaleta.

Jaroslava je ustala da joj pokaže gde je, a Biljana je sa stočića uzela flašu alkoholnog pića i zadala joj je s leđa udarac u glavu.

Ubica... Biljana Jeftić juče ispred suda
Ubica… Biljana Jeftić juče ispred suda

Potom ju je udarala nožem više od 20 puta po celom telu.

Kad je videla da je Jaroslava preminula, ubica je sa stola je uzela mobilni telefon, kao i ključeve, kojima je zaključala kuću – navodi se u optužnici.

Prema rečima inspektora koji su je saslušavali, Jeftićeva je sve vreme bila smirena.- Odavno nismo videli da neko tako hladnokrvno govori o ubistvu, naročito ne ženska osoba.

Na trenutak čak i s osmehom, to nas je zapanjilo, a niko od nas u početku nije pomislio da je ovo mogla da uradi žena, već smo sumnjali na mušku osobu – rečeno je tada u policiji.

(Dnevne.rs /Izvor: S. S. Kurir / Foto: Privatna arhiva)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*