SVIREPI UBICA NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA PORODICI: Vladicina majka ne može da dođe sebi, u depresiji je! (FOTO)

monstrum
Foto: Telegraf, Informer
Samo želim da svi ostave na miru moju porodicu. Moju suprugu Zoricu ubijena Dragana je zvala iako se nisu videle 23 godine, da dođe u selo da prodaju orahe kako bi otplatile dug koji je Vladica napravio – otkriva Zoričin muž

Dobrivoje Aćimović, muž Zorice, majke monstruma iz Vratarnice koji je silovao i ubio trogodišnju Anđelinu Stefanović i priznao ubistvo Dragane Stanković, sa kojom je u poslednje vreme monstrum Vladica živeo, za Telegraf kaže da samo želi da svoju porodicu, suprugu Zoricu, ćerke i sina zaštiti, jer su pod velikim pritiskom otkad se ovaj užas desio.

– Moja žena je u depresiji. Radi po ceo dan, mučimo se i ona i ja da bismo izveli na put decu, a sada zbog svega moramo da trpimo medijski pritisak.

Mi sa ovim nemamo veze, moja žena tu decu nije videla od njihove četvrte, pete godine, ne znam kakve veze ona sada ima sa tim, i šta svi hoće od nje. Ona je jako loše zbog svega, misli isto što i svi mi o monstrumu, jer to niko normalan ne bi mogao da uradi – otvorio je dušu Dobrivoje za Telegraf.

Dodao je kako je njegovoj supruzi žao, pošto Vladicu nije imao ko da izvede na put, a Zoricu je bivša svekrva izbacila iz kuće, pa je ona bila prinuđena da pobegne.

Foto: Telegraf

– Samo želim da svi ostave na miru moju porodicu. Moju suprugu Zoricu ubijena Dragana je zvala iako se nisu videle 23 godine, da dođe u selo da prodaju orahe kako bi otplatile dug koji je Vladica napravio – otkriva Zoričin muž.

Foto: Telegraf

– One su se družile dok je moja supruga zivela u Vratarnici, i kad je otišla nisu imale više nikakav kontakt. Ne znam kako je našla broj telefona, pozvala je i to joj rekla, na šta je Zorica odgovorila da ne može da računa na nju, jer ona ima svoju porodicu, i da ona nije kriva za dugove – objašnjava Dobrivoje.

Njegova supruga Zorica radi kao spremačica u “Štarku”, i bukvalno radi po ceo dan, a sa celom sutuacijom se jako teško bori. Na pitanje da li je zaista bio u zatvoru, Aćimović je rekao da jeste, i da ne želi da kaže zašto, kao i da je i zatvor za ljude, u kojem čak ima mnogo pametnih i dobrih.

Pogledajte potresnu ispovest roditelja koji je dočekao osvetu za smert svoje mezimice:

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*