SVE JE POČELO OD KNELETA: OTKRIVENA TAJNA 90-IH, priča koja se krije iza upasane trenerke će vas iznenaditi! (INFO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
mafijas
Foto: printskrin
BEOGRAD – Ikone beogradskog asfalta pamte se po broju kriminalnih dela koji su napravili, po načinu života, ali i po jednom stilu oblačenja koji je tada bio popularan.

Upasana trenerka, kaiš, „er maksice“, kajla… Sve je to je bilo neophodno za izgled „opasnog“ momka, a počelo je od Aleksandra Keneževića Kneleta, a zapravo je sve nastalo iz pratkičnih razloga.

Upasana trenerka je nastala da bi se videla marka farmerki  i skupi kaiš, ali se krije i rešenje nošenja oružja. Knele je želeo da istakne pištolj da se vidi kako se sa njim ne treba kačiti.

 

 

Međutim, u slučaju kada ga zaustavi policija ili krene da od nekoga beži, pištolj bi lako mogao da ispadne. Tako da se Knele dosetio ako bi gornji deo trenerke ubacio u donji ili farmerke i pri tome vezao pertlu ili stegao kaiš bio je siguran da je oružje na bezbednom.

Vremenom je Knele postao strah i trepet, pa nije bilo potrebe da krije oružje jer ga policija nije ni zaustavljala, ali je i dalje furao svoj fazon po kome je postao prepoznatljiv i mnogi momci širom bivše Jugoslavije su ga imitirali.

(Dnevne.rs /Izvor: EPK)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone