STJUARDESA PREDVIDELA SOPSTVENU SMRT: Pre kobnog leta objavila fotografiju od koje ćete se NAJEŽITI (FOTO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
dama
Foto: Facebook/Samar Ezz Eldin
Devojka je ovu fotografiju objavila na drušvenoj mreži četiri meseca nakon što je počela da radi za kompaniju EgyptAir

Samar Ez Eldin (27) je bila stjuardesa u avionu komapanije Idžipter (EgyptAir) koji se srušio u Sredozemno more. Ona je na Fejsbuku pre dve godine objavila fotografiju, koju su mnogi korisnici društvenih mreža a i strani mediji shvatili kao “predosećaj ili predskazanje”.

Na slici je prikazan rep i krilo letelice koji proviruju iz mora, dok mokra stjuardesa mirno izlazi iz vode, pri čemu vuče kofer za sobom.

Ona je ovu sliku postavila na svoj profil 27. septembra 2014. godine, četiri meseca nakon što je počela da radi za ovu kompaniju.

Da podsetimo, timovi koji tragaju za olupinom aviona “Idžiptera” u Sredozemnom moru, pronašli su danas deo tela, sedišta i kofere, kako je izjavio danas grčki ministar odbrane Panos Kamenos.

– Pre nekoliko sati su nas egipatske vlasti obavestile da su deo tela, dva sedišta i jedan ili više kofera pronađeni u oblasti u kojoj se sprovodi pretraga kod obala Aleksandrije – rekao je Kamenos na konferenciji za medije.

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*