RECEPT DOKTORA MERMERSKOG: Ovo je sredstvo za lečenje kompletnog organizma!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
lek
pixabay /dnevne.rs
Hrana za lečenje kompletnog organizma! Čisti krvne sudove, leči srce, bukvalno obnavlja imuni sistem, čisti jetru, bubrege, sav sistem izlučivanja, takođe i probavni sistem od patogene mikroflore.

Poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta, insulta i leči do ozdravljenja osobe koje su preživele iste.

Sredstvo protiv zapaljenja zglobova. Najbolje sredstvo protiv svih vrsta raka. Reguliše telesnu težinu.

Sastojci:
15 svežih (sa sjajnom korom) BIO limuna
12 glavica belog luka
1 kg. pravog meda
400 gr proklijalog žita
400 gr sveže orahove jezgre

Priprema proklijale pšenice:
400 gr pšenice staviti u prokuvanu staklenu teglu, pa naliti vodom da ogrezne. Posle 10-12 časova preko čiste krpe prosuti vodu i dobro oprati zrnevlje.
Posle 24 sata se dobija pšenica sa klicama (dužine 1-2 mm.).

Priprema lekovite hrane:
Samleti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i cena belog luka. Samleti 5 limuna sa koricom, i sve zajedno izmesati u emajlirani sud. Od ostalog limuna uzeti samo sok i mešati sa ostalom masom, dok smesa ne postane homogena. Dodati med i duže mesati, pa sipati u tegle koje treba čuvati u hladnjaku. Posle 3 dana je gotovo za konzumaciju.

Doziranje
Ova hrana se uzima 30 min. pre doručka, ručka, večere i pre spavanja.
Za lečenje raka – uzima se na svaka 2 sata! Recept garantuje zdravlje i dug život; čuva svežinu tela, mladost i energiju, zato što sadrži sve neobhodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine ugljehidrate i biljne masnoće.
Poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlezda; – koje održava telo zdavo

Posluživanje
Ova hrana se uzima po 1-2 kašike 30 min. pre doručka, ručka, večere i pre spavanja. Za lečenje raka – uzima se na svaka 2 sata.

(webastrolog)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone