RAZORENO OMILJENO SRPSKO LETOVALIŠTE: Zemljotres zbrisao jednu od najlepših plaža na svetu (VIDEO)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
plaza
Zemljotres jačine 6.1 stepen Rihterove skale izazvao je odron stena i pomeranje terena, što je potpuno razorilo plažu, koju su mediji poput CNN-a i Trip Advisor-a nekoliko puta do sad proglašavali jednom od najlepših na svetu.

U zemljotresu koji je u utorak pogodio priobalni deo Grčke nestala je plaža Egremni, na ostrvu Lefkada, jedno od omiljenih srpskih letovališta.

Zemljotres jačine 6.1 stepen Rihterove skale izazvao je odron stena i pomeranje terena, što je potpuno razorilo plažu, koju sumediji poput CNN-a i Trip Advisor-a nekoliko puta do sad proglašavali jednom od najlepših na svetu.

Epicentar zemljotresa bio je 13 kilometara zapadno od ostrva Lefkade u Jonskom moru, a u njemu je oštećen glavni put u jugozapadnom delu ostrva.

Prema rečima žitelja sela Atani, jedna žena iz tog sela nastardala je prilikom rušenja štale, ali policija za sada to nije potvrdila.

Pukom srećom, zemljotres se dogodio van sezone, jer bi u suprotnom odneo na stotine žrtava.Peščani predeo, koji je godinama unazad okupljao gomile kupača, nestao je u oblaku prašine.

Pogledajte šta je ostalo od ove plaže:

(Telegraf.rs)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*