PUTIN NIŠTA NE KRIJE: Evo šta sve ima RUSKA VOJSKA i šta sve može sa ovim ORUŽJEM (VIDEO) (FOTO)

oruzje
(Foto: syria.mil.ru)
Rusko Ministarstvo odbrane objavilo je fotografije ruske vazduhoplovne baze Hmejmim u Siriji koja je bila otvorena za novinarske ekipe iz celog sveta.

Po utvrđenom redosledu ruski avioni poleću iz baze Hmejmim, odskočne daske za rat iz vazduha Rusije protiv terorista Islamske države, javlja novinar Si En En-a.

(Foto: syria.mil.ru)

(Foto: syria.mil.ru)

(Foto: syria.mil.ru)

Nekoliko puta u roku od sat vremena bazom odzvanja brundanje borbenih aviona koji kreću u rat sa džihadistima kako bi pružili podršku kopnenim snagama sirijskog predsednika Bašara al Asada.

U bazi se nalazi raketni sistem zemlja-vazduh nove generacije S-400, avioni „suhoj-24M“, „suhoj-25SM“, „suhoj-34″…

(Foto: syria.mil.ru)

(Foto: syria.mil.ru)

(Foto: syria.mil.ru)

Podaci ruskog Ministarstva odbrane otkrivaju šta je postignuto za poslednjih 24 sata i pokazuju intenzitet ruskih vazdušnih napada.

Avioni ruskih snaga izveli su 59 borbenih naleta na više od 200 objekata terorista u sedam sirijskih provincija. Ubijeno je 320 ekstremista ID, a uništeno je više od 100 skladišta nafte.

– Od danas, mi smo jedina vojska na svetu koja prikazuje u detalje, čak i kako se i koje tačno rusko precizno oružje koristi da napadne mete terorista iz aviona i brodova. U međuvremenu, informacije o rezultatima antiterorističke koalicije dolaze, u najboljem slučaju, od nekoliko zvaničnih predstavnika – rekao je novinarima zvanični predstavnik Ministarstva odbrane Rusije Igor Konošenkov u Latakiji.

(Si En En, Informer)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*