PROVERITE U KOLIKO SATI STE DOŠLI NA SVET: Sat rođenja otkriva vaše skrivene tajne

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
horoskop
Foto: Dnevne.rs /pixabay
Pogledajte kakav uticaj ima sat vašeg rođenja sa vašim karakterom i osobinama. Šta ovi podaci otkrivaju o vama?
Od 0 do 01 sat

Osobe rođene u ovom terminu karakteriše impulsivnost i agresivnost (Ovan) udružena sa velikom istrajnošću i izdržljivošću (Saturn). Okolina ih smatra veoma upornim, tvrdoglavim i izrazito ponosnim osobama kojima često nedostaje takt, strpljenje, sposobnost za diplomatiju. U povoljnim životnim okolnostima ovakva astrološka konstelacija može omogućiti neverovatna stvaralačka dostignuća, sportski uspeh ili vojničku kariOd

01 do 02 sata.

Za vas moć, ugled i status predstavljaju najvažnije životne kategorije. Jasno ste orijentisani prema materijalnim vrednostima, imovinskim aspektima i materijalnom carstvu. Zbog toga mogu da trpe vaši najbliži. Vaš životni uspeh u najvećoj meri zavisi od ogromne energije koju posedujete, potrebno je da je pravilno usmeravate ka svojim ciljevima. Vaš uspon ka vrhu često pomažu neke uticajne (Jupiter) ili starije (Saturn)sobe.

Od 02 do 03 sata

Imate sjajne mogućnosti da se istovremeno posvećujete različitim poslovima i paralelnim ciljevima. Veoma ste dinamični i sposobni da se iskreno oduševljavate (Mars) ili da uživate u različitim životnim radostima, ali, takođe vrlo brzo gubite interesovanje za stvari koje ste započeli. Ponekad ste isključivi i netolerantni, potrebno je da prihvatite više trpeljivosti u životu i da se bolje prilagođavate u socijalnim odnosima.jeru.

Od 03 do 04 sata

Vi ste veoma osetljiva osoba, lako je povrediti vaša osećanja i uzburkati vašu psihološku ravnotežu. Konkretni dokazi odanosti, vernosti i naklonosti (Venera) podjednako su vam važni, kao sto su vam važni privrženost porodici i kući ili domu (Rak). Imate potrebu da izgradite finansijsku sigurnost. Umete vešto da kalkulišete sa novcem, imovinskim aspektima, nekretninama, finansijama. Važno vam je da se ostvarite u porodici, ali i u poslovima koji su vezani za umetnost ili za neku socijalnu oblast.

horoskop
Foto: Dnevne.rs /pixabay

Od 04 do 05 sati

Vaš mentalni sklop i način razmišljanja (Merkur), uvek su usmereni ka nekom konkretnom i ostvarljivom cilju. Posedujete smisao za dobru organizaciju, umete da izrazite jaku koncentraciju i snagu volje. Skoro u svakom poslu postajete autoritet (Lav). Ali, vi ste ipak, više tip ‘salonskog lava’. Kada suviše značenja pridajete društvenim odnosima, događa vam se da lakše zapadate u depresivna raspoloženja.

Od 05 do 06 sati

Najbolje se osećate kada se nalazite u prilici da uređujete svet oko sebe ili da korigujete različite probleme, nepravilnosti i greške – težite ka harmoničnom uređenju sveta. Vaša ogromna ljubav (Sunce) je usmerena i određena detaljima (Devica), pri tome vam je teško da razlučite bitno od nebitnog. Često rizikujete da svoj novac trošite na stvari koje su vam nepotrebne. U poslu ste veoma marljivi i skoro savršeno obavljate svoje dužnosti.

Od 06 do 07 sati

Vi ste veoma šarmantna, prefinjena i draga osoba, skoro uvek vodite računa o svom izgledu i imidžu (Vaga). Imate rafinirane manire i smisao za ukus ili dekoraciju. Vaša kuća je ukusno uređena i čini prijatno mesto, gde se često okupljaju vaši prijatelji. Veoma ste pažljivi u ophođenju i ljubazni skoro prema svima. Najveća opasnost za vas se krije u činjenici, da vaša emocionalna sigurnost i ravnoteža (Mesec) više zavisi od drugih, nego od vas samih.

Od 07 do 08 sati

Umete na vrlo konkretan način da definišete svoje stavove i da jasno odredite životne prioritete. Vi ste osoba koja najčešće govori (Merkur) ono što misli (Škorpija). Ali, vi umete i da budete vrlo tajanstveni i znate da ćutite kao zaliveni. Uspeh na poslu često zavisi od vaše spremnosti da sve podredite jednom cilju i do vaše bogate imaginacije. Posedujete i dobru intuiciju. Različite intrige, nepoverenje ili prevare vas mogu izbaciti iz koloseka.

horoskop
Foto: Dnevne.rs/pixabay

Od 08 do 09 sati

Za vas su jako važni akcija, igra, sport i mnogo kretanja na svežem vazduhu (Strelac). Stalno pokušavate da prekoračite neke subjektive ili objektivne granice, svejedno da li su u pitanju društvene, duhovne, saznajne ili prostorne granice. Posedujete istrazivački duh i privlače vas nova saznanja, avanture, putovanja, stranci. Novo prijateljstvo (Venera) mora da vam ponudi nešto novo, što još niste doživeli ili osetili. Rođeni ste tip avanturiste.

Od 09 do 10 sati

Vama su neprekidno potrebni neki konkretni ciljevi ili povodi (Jarac) da biste bili aktivni (Mars). Zahvaljujući velikim sposobnostima za organizaciju i disciplinu, po pravilu skoro uvek da uspešno ostvarujete ciljeve koji ste sebi postavili. Veoma ste ambiciozni, ali i neverovanto istrajni. Uvek se dobro se osećate kad pomažete drugima, pre svega članovima svoje porodice. Posedujete smisao za tradicionalne vrednosti i uvažavate patrijarhalne stavove.

Od 10 do 11 sati

Po vama, svi ljudi su jednaki i zagovarate veću toleranciju, ravnopravnost, pravičnost i filantropiju. Za vas ne postoje klasne razlike, svakom dozvoljavate njegov lični stav i individualni razvoj. Imate razvijen osećaj za bavljenje okultnim, puni ste razumevanja (Jupiter) za društvo i uvek otvoreni za nove ili savremene ideje (Vodolija). Veoma ste društveni i iskreno volite ljude, tako da ste najčešće okruženi i iskrenim prijateljima.

Od 11 do 12 sati

Vi ste posebno uspešni u nekim situacijama kada svoj posao obavljate ‘iza kulisa’. U nekim ‘skrivenim’, tajnovitim ili neobičnim situacijama, stvarno možete da postignete velike stvari ili neverovatne rezultate. Sve dok uspevate sebi da obezbedite dovoljno mira (Saturn) i da napunite svoje unutrašnje baterije (Ribe), predstoji vam mogućnost za izuzetnu karijeru na polju umetnosti, u socijalnoj ili medicinskoj sferi, i ništa vas neće zaustaviti na putu ka cilju.

Od 12 do 13 sati

Skoro svaki posao koji započnete završavate u potpunosti i do kraja. Veoma ste odgovorni, marljivi, disciplinovani, servilni i savesni. Blistavi razum vam najviše pomaže da ne trošite previše svoje energije i vreme na nebitno. Materijalna sigurnost (Bik) u okrilju porodice su najvažnije kategorije za vaš duševni mir (Mesec) i za životno blagostanje. Međutim, vrlo retko pokrećete ličnu inicijativu u društvenom životu i u emotivnim odnosima.

pilot
Foto: Dnevne.rs/pixabay

Od 13 do 14 sati

Previše obraćate pažnju na mišljenje i raspoloženje svoje okoline, često zapadate u situacije da vas suviše pogađaju nečije reči ili komentari. Inuitivno upijate signale svoje okoline (Mesec) i prepuštate se impulsu, raspoloženju ili uticaju (Neptun) koji postoji u vašem okruženju. Ali, često za istinu uzimate samo ono – što vi lično smatrate istinom. Posedujete neobične sposobnosti, talente ili interesovanja, te umete da ostvarite izuzetan uspeh u specifičnim poslovima.

Od 14 do 15 sati

Vi ste osoba koja teži ka visokim ciljevima, posedujete rafinirane ili aristokratske manire. Najčešće svom životnom partneru ostajete verni do kraja života (Venera). Ali, ako osetite da vi u njegovom životu ne zauzimate glavno ili centralno mesto (Lav), potražićete drugog partnera. Moete da ostvarite značajan uspeh u polju umetnosti, glume ili ekonomije. Imate razvijen osećaj za porodicu i naročito za decu, ponekad za njih ste spremni skoro sve da žrtvujete (karijeru).

Od 15 do 16 sati

Potpunu afirmaciju doživljavate samo u onoj delatnosti (Mars) u kojoj možete da unesete sva svoja osećanja (Rak). Ujedno, to je čarobna formula za vašu životnu stisfakciju i ostvarenja u svim oblastima. Vi ste veoma ljubazna i srdačna osoba koja blista od samozadovoljstva. Ali, umete da budete i veoma razdražljivi, posebno ako osetite da ste odbačeni. Potrebno je da kompenzirate svoje frustracije ili emotivnu ranjivost kroz neke praktične aktivnosti, ali i da izrazite svoju ljutnju bez potiskivanja.

Od 16 do 17 sati

Materijalne vrednosti, imovinski aspekti i novac za vas imaju važno značenje. Zbog toga smatrate svojom obavezom (Bik) da već u prvoj polovini svoga života, morate da ostvarite neku materijalnu sigurnost i ekonomsku nezavisnost, kao i ličnu imovinu (Jupiter). U tome vam značajno pomaže vaša sposobnost da se uzdignete iznad svakodnevnice i nekih sitnih ili prolaznih problema, kao i mogućnost da stvari sagledavate šire i unapred.

Od 17 do 18 sati

U osnovi vi ste veliki perfekcionista, umete analitički da sagledate situaciju i da procenite najbolje rešenje. Često okolina ceni vaše sposobnosti i zauzimate neku visoku ili odgovornu poziciju u društvu. Vi ste vrlo praktična osoba i sa uspehom se nosite sa ljudima koji se suprotstavljaju vašim planovima. Ponekad vaša sklonost ka detaljisanju (Devica) ume da vas zavede ili vam stoji na putu ka ostvarenju ciljeva (Saturn). Ali, često vi umete da ostvarite fantastičan spoj teorije i prakse.

HOROSKOP ZA SUTRA (9. septembar 2017): ŠKORPIJU očekuje poslovan uspeh, OVAN želi da ostvari bliži emotivni kontakt (ASTROLOGIJA)

Od 18 do 19 sati

Samo u različitim obilicima partnerskog povezivanja, udruživanju ili u odnosu sa drugim ljudima (Vaga), možete da ostvariti svoje životne ciljeve (Saturn). Potrebno je da se što više orijentišete na zajednicu. U prijateljstvu vam treba mnogo strpljenja, kako biste izasli na kraj sami sa sobom. Najveća opasnost vam preti od situacija kada vaš partner može da vam postavlja neke visoke zahteve, koje vi na duže staze ne možete da ispunite.

Od 19 do 20 sati

Vaša sklonost ka riziku i različitim izazovima, može da vam omogći veliki uspeh ili uspon u društvu. Zbog svojih prenaglašenih (Venera) seksualnih zahteva (Škorpija) lako zapadate u različite opasnosti. Ponekad izgubite iz vida druge vrednosne aspekte koji postoje u trajnoj vezi, kao sto su vernost, naklonost partneru i porodici, i duhovni interesi. U suštini u svemu što radite trebalo bi da izbegavate neumerenost i ekstreme.

Od 20 do 21 sat

Vi ste osoba koju pokreće na veliku akciju skoro sve što je novo, nepoznato ili neobično (Strelac). Uzbuđuje vas istraživanje nepoznatog i podstiče na vrhunske poduhvate (Mars). Za vas životni eliksir predstavljaju daleka putovanja u neke neistražene krajeve ili kulture. Emotivna privrženost za jednu osobu ili ‘slepa vernost’ ne pripada profilu vaše ličnosti. Najaviše možete da zahvalite svome optimizmu, što ste i nakon najvećeg pada u stanju da se ponovo ispravite i vinete u visinu.

ASTROLOZI TVRDE: Oni su najveća ENIGMA HOROSKOPA, kada ih zavolite – NE POSTOJI NIKO DRUGI!

Od 21 do 22 sata

Iz latentnog straha da neko ne izneveri ili povredi vaša osećanja (Ribe), drugim ljudima često izgledate suviše usporeno i inertno. Umete da budete skloni velikim fantazijama. Ali, kad vas jednom upoznaju, vi svojoj okolini poklanjate mnogo razumevanja, emotivne toplote i iskrenog saosećanja. Veliku pažnju poklanjate na neke vidljive ili konkretne dokaze ljubavi (Venera) i jako ste iznenađeni, ako stvari nisu onakve kakvim ste ih vi zamišljali.

Od 22 do 23 sata

Vi ste osoba koja raspolaže sa izuzetnom (Vodolija) inteligencijom (Merkur) i često razmišljate na veoma originalan ili ingeniozan način, po drukčijem mantalnom modelu u odnosu na ostali svet. Intelektualne sposobnosti ili mentalna superiornost, vam omogućava da rešavate i najteže životne probleme, tajne i zagonetke. Vi se nalazite u određenoj prednosti u odnosu na druge, i posebno u odnosu na mediokritete. Zbog toga ne biste trebali da se ponašate arogantno ili narcisoidno. Skromnost je velika vrlina.

Od 23 do 24 sata

Vašim satom rođenja vlada takozvano ‘noćno Sunce’. Ono simbolizuje unutrašnju ili duhovnu svetlost i energiju, to vam prilično  olakšava dobru introspekciju i samospoznaju. Vi ste osoba koja je sklona raznim okultnim (Škorpija) interesovanjima i delatnostima (Sunce). U svakodnevnom životu ne volite kompromisne varijante. Često je vaša životna deviza: ‘Sve ili ništa’, a u ljubavi umete da budete skloni posesivnosti i ljubomori.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

17 Comments on PROVERITE U KOLIKO SATI STE DOŠLI NA SVET: Sat rođenja otkriva vaše skrivene tajne

 1. Gday, I’m really delighted I’ve discovered this info. Today blog writers release pretty much news as well as web things which is truly PROVERITE U KOLIKO SATI STE DOŠLI NA SVET: Sat rođenja otkriva vaše skrivene tajne | annoying. A fantastic weblog with intriguing content, this is exactly what We need. Appreciate your creating this internet site, and i’ll become browsing once more. Should you do updates through e-mail? [url=http://deposbobet.co/]sbobet mobile[/url]

 2. I and in addition my personal close friends have been actually studying the fantastic goods found on your web weblog and all of an unexpected created an awful experiencing Irrrve never thanked the website seller for the people methods. PROVERITE U KOLIKO SATI STE DOŠLI NA SVET: Sat rođenja otkriva vaše skrivene tajne | The males grew to become consequently delighted to see all of them and possess really recently been making the most of these people. All of us appreciate anyone becoming properly considerate as well as for deciding on specific outstanding guides most people are really eager to comprehend regarding. My truthful regret due to saying thanks to you faster. m sbobet [url=http://deposbobet.co/]m sbobet[/url]

 3. Gday, I’m actually glad I’ve discovered this info. Currently writers submit no more than PROVERITE U KOLIKO SATI STE DOŠLI NA SVET: Sat rođenja otkriva vaše skrivene tajne | gossip and web products and this is really aggravating. A useful website together with fascinating content material, that is what I would like. Thank you for creating this web-site, and I will become browsing again. Should you do newsletters through electronic mail? poker online uang asli [url=http://adminsituspoker.com/]poker online uang asli[/url]

 4. Hi there! I understand this is sort of off subject matter on the other hand wanted to ask which usually weblog platform are you making use of because of this internet site? I’m getting fed up of WordPress simply because I’ve acquired issues with cyber criminals along with I’m looking at choices for an additional podium. I might do well if you may position me towards a great program. Togel Online Website Indonesia [url=http://dewi4d.org/]Togel Online Website Indonesia[/url]

 5. A few of the present student’s attitudes towards instructing involving Ip address Legislation did amaze me. PROVERITE U KOLIKO SATI STE DOŠLI NA SVET: Sat rođenja otkriva vaše skrivene tajne | Especially it seems fairly depressing that pupils wear;t believe that they method these are being trained equips all of them for his or her future professions. Nevertheless, it is always good that there’s a identification in the importance of Internet protocol training. link alternatif sbobet [url=http://deposbobet.co/]link alternatif sbobet[/url]

 6. I recently wish to show you that I am a novice to online running a blog along with completely appreciated your current article. Very likely I will be susceptible to keep your website PROVERITE U KOLIKO SATI STE DOŠLI NA SVET: Sat rođenja otkriva vaše skrivene tajne | post . You definitely have got great article materials. Respect it with regard to supplying with us the very best area write-up Poker Online Terpercaya [url=http://adminsituspoker.com/]Poker Online Terpercaya[/url]

 7. Hey all. I ran across your website by means of Search engines at the same time as looking for a equivalent PROVERITE U KOLIKO SATI STE DOŠLI NA SVET: Sat rođenja otkriva vaše skrivene tajne | subject matter, your website came upwards. This indicates good. We’ve bookmarked that within my yahoo bookmarks to visit and then. agen sbobet [url=http://deposbobet.co/]agen sbobet[/url]

 8. We value, cause I ran across what exactly I used to be searching for PROVERITE U KOLIKO SATI STE DOŠLI NA SVET: Sat rođenja otkriva vaše skrivene tajne |. You’ve ended my several day lengthy look! Our god Appreciate it man. Have a good morning. Bye Poker online Indonesia [url=http://www.feraripoker.org/]Poker online Indonesia[/url]

 9. Fantastic history, believed we’re able to mix a couple of not related PROVERITE U KOLIKO SATI STE DOŠLI NA SVET: Sat rođenja otkriva vaše skrivene tajne | info, nonetheless significantly value choosing a search, wow do an individual master with regards to Middle East offers a lot more problerms simultaneously Poker Online Terpercaya [url=http://adminsituspoker.com/]Poker Online Terpercaya[/url]

 10. amazing post, many thanks. excellent post and notion|Appreciate sharing your own write-up I’d always comply with|Many thanks most for your info and PROVERITE U KOLIKO SATI STE DOŠLI NA SVET: Sat rođenja otkriva vaše skrivene tajne | comments Regards ….|a really profitable internet site. Extremely unveiling write-up. Because of the contributing factors.|My spouse and i tremendously enjoy every one of the details I’ve examine here. I’ll get the word out about your weblog along with other folks. Cheers.|great, thanks a lot ,)|truly it is a nice net thanks a lot thank you administrator great article tremendous messege|Ooohh, fantastic information you are writing that extremely thoroughly clean. I’m very fortunate to get this specific information of your stuff. referensi [url=http://www.feraripoker.org/]referensi[/url]

 11. Hello there. I discovered your web site by means of Yahoo and google as well while hunting for a equivalent PROVERITE U KOLIKO SATI STE DOŠLI NA SVET: Sat rođenja otkriva vaše skrivene tajne | subject matter, your site got here up. It seems great. We’ve saved the idea during my google social bookmarks to go to and then. wap sbobet [url=http://deposbobet.co/]wap sbobet[/url]

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*