Proverite da li ste među njima: 3 horoskopska znaka do kraja ove godine nalaze PRAVU LJUBAV (ASTROLOGIJA)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
horoskop
Foto: Dnevne.rs /pixabay
Naravno da je sve vaša odluka, ali zvezde žele da poruče kako će sledeća 3 znaka imati malo više sreće u ljubavi do kraja 2017. i da treba to maksimalno da iskoristite!

VodolijaPripadnice ovog znaka imaju najviše šansi da tokom preostalih meseci u 2017. godini ozvaniče vezu ili možda saznaju da će postati majke.

Najtopliji meseci u ovoj godini će biti posebno naklonjeni kada su porodične veze u pitanju!

Ovo će biti posebno plodan period i za započinjanje neke ozbiljnije veze, a za pripadnice koje su dugo u vezi ovo je idelano vreme da kažu DA.

 

horoskop
Foto: Dnevne.rs /pixabay

Rak

Najemotivnijem znaku u horoskopu ovo leto će biti potpuno naklonjeno kada su ljubavne veze u pitanju!

Konačno će uspeti ili da izađu iz loše veze i upoznaju svog princa na belom konju, ili će uspeti da ozvaniče nešto što su odavno hteli!

Nežne Račice žude za brakom i vernim partnerom, pa će tokom juna upravo takovg i upoznati.

Ukoliko već duže vreme razmišljate o nekom vazdušnom znaku, tokom septembra 2016. Možete imati nezaboravne trenutke koji obećavaju ozbiljniju vezu!

Lav

Iako vatrene Lavice misle da još uvek nije došlo njihovo vreme da se smire, jesen 2017. će ih totalno demantovati!

Tokom juna će se konačno rešiti njihova zamršena situacija i stvari će biti jasnije neko ikad!Jul i avgust koji su inače njihovi meseci doneće im dosta smeha, ljubavi, ali i bračnih ponuda!

Za pripadnice koje su već duže vreme u vezi biće pravo vreme da kažu DA ili bar razmisle o tome, dok slobodne može čekati fatalna ljubav kojoj neće odoleti!

DUHOVITI ANDRIJA PONOVO BRILJIRAO: Na slovenačkom jeziku, na urnebesan način podržao naše košarkaše (VIDEO)

(Dnevne.rs / Izvor: cosmopolitan.rs)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*