PRELJUBA IM JE U KRVI: Ovi HOROSKOPSKI ZNACI žele, ali NE MOGU da budu verni (ASTROLOGIJA)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone
prevara
Foto: Dnevne.rs/pixabay
Oni vas vole, ali preljuba im je u genima. Prosto ne mogu da se suzdrže

Kažu da ljubav ne bira i da ne možemo da ne možemo da izabremo u koga ćemo se zaljubiti.

Oni koji veruju u astrologiju, bi ipak trebalo da povedu računa o horoskopskom znaku svog partnera, jer su prema statistici, ovo najveći preljubnici.

OVAN

Vatreni znak poznat po “kratkom fitilju” i izraženom temepramentu. Ipak, ne samo po tome. Ovnovi su poznati kao veoma strastveni ljubavnici kojima je seksualna energija veoma bitna. Brak ih veoma retko smiruje, naprotiv, mnogi pripadnici ovog znaka ga loše podnose.

PARTNER JU JE OSTAVIO DOK JE BILA TRUDNA SA BLIZANCIMA: Naša slavna voditeljka progovorila o ocu svoje dece (FOTO)

Libido im je uglavnom veći neprijatelj, nego prijatelj, jer vrlo često nisu u stanju da ga kontrolišu.

Ovnovi će se zbog „leptirića u stomaku” vrlo lako upustiti u aferu, pa čak i promeniti partnera, pogotovo ako im “nova ljubav” pruža veće uzbuđenje u krevetu

VAGA

Zbog svoje neodlučnosti i preterane želje da ostave dobar utisak, Vage će se vrlo lako upustiti u flert koji često može da preraste i u nešto drugo.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su veoma strasteveni, ali u isto vreme maštaju o filmskoj ljubavi koja će im ugađati u svemu.

Upravo zbog toga, lako padaju na komplimente, što može biti veoma opasno.

DA LI SE SEĆATE : Ovo je servis Vanje Grbića koji je oduvao primača i promenio pravila odbojke! (VIDEO)

STRELAC

Još jedna vatreni znak koji ne može da zamisli život bez seksa. Počiniće preljubu, ali ne zbog emocija, već isključivo vođen libidom.

Strelčevi ne gledaju na preljubu kao na nemoralni čin, već kao sport koji prosto moraju da upražnjavaju s vremena na vreme.

HOROSKOP ZA SUTRA (17. oktobar 2017): Ovan pun samopouzdanja, Devica potiskuje svoja osećanja, Strelac neraspoložen (ASTROLOGIJA)

Pripadnici ovog znaka obično vode brigu o svom fizičkom izgledu, a poznati su po svom šarmu kome malo ko može da odoli.

(Dnevne.rs /Izvor:Telegraf.rs)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on StumbleUponShare on TumblrEmail this to someone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*