POSLEDNJI DETALJI pucnjave na biznismena Milana Narančića Limuna: METAK GA POGODIO u butinu, krvav se odvezao do Urgentnog (INFO)

Banja
Foto: Dnevne.rs
Milan Narančić Limun, biznismen i nekadašnji član surčinskog klana ranjen je danas oko 14.30 časova u pucnjavi.

On je upucan na stovarištu u Malom Mokrom Lugu u levu butinu. Limun je uspeo da sedne u svoj BMW i odveze se u Urgentni centar.

Narančić je, prema poslednjim saznanjima, primljen na dijagnostiku Urgentnog i nalazi se van životne opasnosti. Prema nepotvrđenim informacijama, Narančić je policiji rekao da ga je upucala “neka nepoznata osoba”.

 

[adsenseyu4]

 

Milan Narančić Limun, nekada pripadnik Surčinskog klana, potom kontroverzni i danas legalni biznismen, devedesetih godina povezivan je sa švercom cigareta, krađom automobila, a kasnije i sa malverzacijama u privredi. Uprkos tome, Narančić nikada nije osuđivan.

samoubistvo
Foto: publicdomainpictures.net

Limun je poslednji put uhapšen 2003. godine u akciji „Sablja“. Oslobođen je četiri dana kasnije i od tada nije imao problema sa zakonom. Iste godine osnovao je preduzeće „LD Games“ u češkom gradu Čeb.

Preduzeće je 2012. godine obrisano iz poslovnog registra zbog toga što ne postoji na registrovanoj adresi i jer nije moglo da plati dugove.

Ova firma se bavila proizvodnjom poker aparata. Spekulisalo se da je 2008. zbog sukoba sa kladioničarskom konkurencijom u dvorište njegove kuće bačena bomba kašikara kao upozorenje.

 

[adsenseyu1]

 

Sa Limunovim imenom se povezuju neke sporne privatizacije u Vojvodini. Navodno je kupovao firme za Čumeta i Spasojevića, a potom za crnogorskog mafijaškog bosa Antona Stanaja iz Podgorice.

Stanaj je pokupovao više firmi od Šarića.

(Dnevne.rs / Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*