OD SILINE UDARCA ODLETEO NEKOLIKO METARA: Detalji jezive nesreće na Novom Beogradu! (INFO)

pruga
Foto: Ilustracija
– Niko mi ništa nije rekao o tome kako se nesreća dogodila. Samo su me pozvali i rekli da mi je sin teško povređen – kaže otac dečaka kojeg je juče ujutru udario voz na Novom Beogradu

Dečak koga je juče udario voz na Novom Beogradu teško je povređen. On je hitno prevezen naUrgentni centar, odakle je prebačen na kliniku u Tiršovoj, gde su konstatovane povrede glave, ruku i nogu, i nalazi se u životnoj opasnosti.

Do nesreće je došlo juče oko devet sati kada je dečak po imenu Bujan došao kod svog drugara, koji živi u nehigijenskom naselju u Ulici Milana Milankovića, kako bi mu pomogao da se preseli.

Mališan je nosio stvari i nije primetio voz, a mašinovođa nije mogao da proceni da će dečak izaći pred lokomotivu.

Zatrubio je, ali je dečak već bio ispred voza, koji se nije brzo kretao. Mališan nije stigao ni da vikne, a od siline udarca je odleteo nekoliko metara. Video sam da je jedna trudnica počela da plače i doziva pomoć. Ona je vikala da je voz udario dete. Hitna pomoć je ubrzo došla i veoma pažljivo su stavili dete koje je bilo krvavo na nosila i odvezli ga u bolnicu – ispričao je čuvar depoa Gradskog saobraćajnoj preduzeća za ovaj list.

Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

Kako dečakov otac Galjan Bajrami kaže, njegov sin je rano ustao kako bi stigao da pomogne drugaru.

Niko mi ništa nije rekao o tome kako se nesreća dogodila. Samo su me pozvali i rekli da mi je sin teško povređen. Supruga i ja smo odmah dojurili u bolnicu. Žena je otšila kod sina na sprat i samo mi je rekal da neće da ide dok se on ne bude oporavio – ispričao je on.

Iz dečje bolnice u Tiršovoj je rečeno da je dečak operisan i da se nalazi u komi, kao i to da je njegov život ugrožen.

Dečak je primljen bez svesti s povredama glave, ruku i nogu. Zbog otežanog disanja i komatoznog stanja, on je stavljen na aparate za veštačko disanje. Njegovo stanje se prati – rečeno je iz ove ustanove i napomenuto da su sve povrede s leve strane njegovog tela.

(Alo)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*